Sneeuwkettingen Fiat Panda

Niet iedere Fiat Panda heeft dezelfde maat sneeuwkettingen. De sneeuwkettingen maten kunnen verschillen. Waarom? Simpelweg, omdat niet iedere Fiat Panda dezelfde bandenmaat heeft. Dit kan aan de uitvoering (type of model) van de auto liggen, maar kan ook een keuze van jezelf zijn. Wil je sneeuwkettingen kopen voor een Fiat Panda, dan is ons advies om eerst de bandenmaat goed te controleren. Vervolgens kun je de maat sneeuwkettingen kiezen die passen bij deze auto.

Welke bandenmaat heeft mijn Fiat Panda?

De maat van de autoband staat aan de zijkant op de band vermeld. Het is een combinatie van cijfers en letters/lettertekens die samen de breedte, hoogte en diameter (inchmaat) van de band weergeven.

Welke sneeuwkettingen passen op mijn Fiat Panda?

We hebben een selectie gemaakt van de meest voorkomende bandenmaten bij een Fiat Panda. Deze zie je hieronder staan. Wil je weten welke sneeuwkettingen daarbij passen? Klik dan op de bandenmaat die je op je eigen auto gevonden hebt. Je ziet vervolgens een overzicht van alle sneeuwkettingen die daarbij passen.

Meest voorkomende bandenmaten

De meest voorkomende bandenmaten voor een Fiat Panda zijn onderstaande maten. Klik op de specifieke maat om de juiste sneeuwkettingen te kopen.


Staat je bandenmaat er niet tussen? Vul deze dan in in onze ‘Sneeuwkettingenzoeker’.
Back to top
  Loading...