Sneeuwkettingen Audi TT

Niet iedere Audi TT heeft dezelfde maat sneeuwkettingen. De sneeuwkettingen maten kunnen verschillen. Waarom? Simpelweg, omdat niet iedere Audi TT dezelfde bandenmaat heeft. Dit kan aan de uitvoering (type of model) van de auto liggen, maar kan ook een keuze van jou als eigenaar zijn. Wil je sneeuwkettingen kopen voor een Audi TT, dan is ons advies om eerst de bandenmaat goed te controleren. Vervolgens kun je de maat sneeuwkettingen kiezen die passen bij deze bandenmaat.

Welke bandenmaat heeft mijn Audi TT?

De maat van de autoband staat aan de zijkant op de band vermeld. Het is een combinatie van cijfers en letters/lettertekens die samen de breedte, hoogte en diameter (inchmaat) van de band weergeven.

Welke sneeuwkettingen passen op mijn Audi TT?

We hebben een selectie gemaakt van de meest voorkomende bandenmaten bij een Audi TT. Deze zie je hieronder staan. Wil je weten welke sneeuwkettingen daarbij passen? Klik dan op de bandenmaat die je op je eigen auto gevonden hebt. Je ziet vervolgens een overzicht van alle sneeuwkettingen die passen bij je auto.

Meest voorkomende bandenmaten

De meest voorkomende bandenmaten voor een Audi TT zijn onderstaande maten. Klik op de specifieke maat om de juiste sneeuwkettingen te kopen.


Staat je bandenmaat er niet tussen? Vul deze dan in in onze ‘Sneeuwkettingenzoeker’.
Let op: sommige auto’s hebben specifieke sneeuwkettingen nodig. Raadpleeg je dealer (of de handleiding) voor meer informatie.
Back to top
  Loading...