Sneeuwkettingen Citroën C4 Cactus

Niet iedere Citroën C4 Cactus heeft dezelfde maat sneeuwkettingen. De sneeuwkettingen maten kunnen verschillen. Waarom? Simpelweg, omdat niet iedere Citroën C4 Cactus dezelfde bandenmaat heeft. Dit kan aan de uitvoering (type of model) van deze auto liggen, maar kan ook een keuze van jezelf zijn. Wil je sneeuwkettingen kopen voor een C4 Cactus, dan is ons advies om eerst de bandenmaat goed te controleren. Vervolgens kun je de maat sneeuwkettingen kiezen die passen bij deze auto.

Welke bandenmaat heeft mijn Citroën C4 Cactus?

De maat van de autoband staat aan de zijkant op de band vermeld. Het is een combinatie van cijfers en letters/lettertekens die samen de breedte, hoogte en diameter (inchmaat) van de band weergeven.

Welke C4 Cactus sneeuwkettingen zijn er?

We hebben een selectie gemaakt van de meest voorkomende bandenmaten bij een Citroën C4 Cactus. Deze zie je hieronder staan. Wil je weten welke sneeuwkettingen daarbij passen? Klik dan op de bandenmaat die je op je eigen auto hebt gevonden. Je ziet vervolgens een overzicht van alle sneeuwkettingen die daarbij passen.

Meest voorkomende bandenmaten

De meest voorkomende bandenmaten voor een C4 Cactus zijn onderstaande maten. Klik op de specifieke maat om de juiste sneeuwkettingen te kopen.


Staat je bandenmaat er niet tussen? Vul deze dan in onze ‘Sneeuwkettingenzoeker’ onderaan deze pagina in en je ziet een overzicht van de bijpassende sneeuwkettingen. Let op: sommige auto’s hebben specifieke sneeuwkettingen nodig. Raadpleeg je dealer (of de handleiding) voor meer informatie.
Back to top
  Loading...