Sneeuwkettingen BMW X3

Niet iedere BMW X3 heeft dezelfde maat sneeuwkettingen. De sneeuwkettingen maten kunnen verschillen. Waarom? Simpelweg, omdat niet iedere X3 dezelfde bandenmaat heeft. Dit kan aan de uitvoering (type of model) van deze SUV liggen, maar kan ook een keuze van jezelf zijn. Wil je sneeuwkettingen kopen voor een BMW X3, dan is ons advies om eerst de bandenmaat goed te controleren. Vervolgens kun je de maat sneeuwkettingen kiezen die passen bij deze auto.

Welke bandenmaat heeft mijn BMW X3?

De maat van de autoband staat aan de zijkant op de band vermeld. Het is een combinatie van cijfers en letters/lettertekens die samen de breedte, hoogte en diameter (inchmaat) van de band weergeven.

Welke BMW X3 sneeuwkettingen moet ik hebben?

We hebben een selectie gemaakt van de meest voorkomende bandenmaten bij een BMW X3. Deze zie je hieronder staan. Wil je weten welke sneeuwkettingen daarbij passen? Klik dan op de bandenmaat die je op je eigen auto hebt gevonden. Je ziet vervolgens een overzicht van alle sneeuwkettingen X3 die daarbij passen.

Meest voorkomende bandenmaten

De meest voorkomende bandenmaten voor een BMW X3 zijn onderstaande maten. Klik op de specifieke maat om de juiste sneeuwkettingen te kopen.


Staat je bandenmaat er niet tussen? Vul deze dan in in onze ‘Sneeuwkettingenzoeker’.
Let op: sommige auto’s hebben specifieke sneeuwkettingen nodig. Raadpleeg je dealer (of de handleiding) voor meer informatie.
Back to top
  Loading...