Weissenfels sneeuwkettingenWeissenfels Weisstech
Prijs vanaf € 49,95
Newtech 9 / Weisstech 9
Goede prijs / kwaliteits- verhouding sneeuwkettingen met 9 mm schakels. Geschikt voor compacte en middenklasse personenauto's. Eenvoudige montage door zelfborgend ratelsysteem icm een enkele automatische spanner. De Newtech wordt geleverd in een speciale kunststof doos, die in een handomdraai is om te toveren in een sneeuwschep en een handige ijskrabber.
 

Clack and Go
Prijs vanaf € 95,-
Clack & Go
De Clack&Go is zeer eenvoudig te monteren en is geschikt voor personenwagens in elke gewichtsklasse. Door de 9mm schakel is hij toepasbaar op nagenoeg alle auto´s, óók met brede banden. Snel en eenvoudig te monteren. Het gepatenteerde sluit mechanisme maakt naspannen overbodig. Door het unieke sluitsysteem van de kabel, aan de achterzijde van de band, is deze sneeuwketting, na gebruik, in één simpele beweging van de band af te halen.
 

Clack and Go Pro-tech
Prijs vanaf € 109,-
Clack & Go Pro-Tech
Deze nieuwe Weissenfels ketting is uitgevoerd met extra kunststof protectie voor de bescherming van lichtmetalen wielen. Door het verbeterde dubbele spansysteem is deze ketting zelfcentrerend en zelfspannend. Naspannen is hierdoor niet meer nodig. De 9 mm schakels van de kruisketting zijn afgewerkt met een zwarte rustfree™ laag die, naast haar roestwerende functie, de ketting een exclusieve uitstraling geeft.

REX-TR 4x4
Prijs vanaf € 99,-
REX-TR 4x4
Sterke ketting, speciaal voor MPV’s, SUV, 4x4, bestelbussen en lichte bedrijfswagens. Goede grip en lange levensduur. Niet vervormbare 5,5 mm interne kabel, 17 mm dikke ketting, D-verbinding schakel van nikkel-mangaan staal inclusief accessoires. Gebruikers handleiding, reserve schakels en handschoenen.

Clack and Go SUV
Prijs vanaf € 179,-
Clack & Go 4x4
Sterke ketting, speciaal voor MPV’s, SUV, 4x4, bestelbussen en lichte bedrijfswagens. Goede grip en lange levensduur. Niet vervormbare 5,5 mm interne kabel, 17 mm dikke ketting, D-verbinding schakel van nikkel-mangaan staal inclusief accessoires. Gebruikers handleiding gedrukt op het grondzeil, reserve schakels en handschoenen zijn overigens bij alle modellen sneeuwkettingen bijgeleverd.
Vanaf € 299,00

Transport T Transport T
De ketting voor vrachtwagen, touringcar en bus. Door het patroon van 8 ruiten optimale grip, voor zowel voorwaartse als zijwaartse tractie. Speciaal geschikt voor lange ritten door de sneeuw. Producteigenschappen:
  • 38 mm schakels
  • Kruisketting
  • Relatief licht
  • Langere levensduur door tweezijdig gebruik

 

Back to top
  Loading...