Weissenfels Automatika S902

Normale prijs: 359,-

Special Price 339,-

Niet op voorraad

Weissenfels Automatika S902

Met de Weissenfels Automatika S902 ga jij veilig de weg op. Deze sneeuwketting heeft een eenvoudig en snel montagesysteem. De Automatika S902 is gemaakt van hoge kwaliteit met geavanceerde technologieën. Met het regelsysteem van de Automatika kunnen verschillende bandenmaten worden gemonteerd. Deze ketting is geschikt voor een 4x4 of een SUV, maar kan ook gebruikt worden voor een personenauto.

Specificaties

  • Geschikt voor: 4x4 en SUV
  • Eenvoudig te monteren
  • Tractie capaciteit
  • Regelsysteem voor meerdere bandenmaten
  • Zelfspannende apparaten: 1 - Met Clack & Go-technologie

Waarvoor is een loopvlak ketting geschikt?

Steeds meer auto’s hebben weinig tot geen ruimte achter het wiel. Een normale sneeuwketting past niet op deze auto’s. De Weissenfels Automatika zit alleen op het loopvlak van de band. Hierdoor is de loopvlak ketting uitermate geschikt voor verlaagde auto’s, auto’s met zeer brede banden en auto’s met meerdere wielsensoren voor bijvoorbeeld de bandenspanning.

Geen beschadigingen meer!

Een groot voordeel van alle loopvlak kettingen is dat je velg niet kan beschadigen omdat er geen ketting langs de velg loopt. Bij een normale sneeuwkettingen is dit wel het geval. Ook de binnenkant van wielkast maak je geen schade met deze sneeuwketting.

Eenvoudig monteren en demonteren.

De loopvlak ketting is de meest makkelijk te monteren ketting die er is. Met de juiste voorbereiding kan een set sneeuwkettingen al binnen 2 minuten om de banden heen zitten. Alle montage gaat namelijk aan de voorkant van het wiel i.p.v. aan de achterkant van het wiel, hierdoor kan je overal makkelijk bij. Leg de ketting om het wiel heen, monteer de adapter op een wielbout en span eenmalig aan met de spanner. Je kan gelijk rustig wegrijden en naspannen is niet meer nodig.

Ook het demonteren van deze ketting is heel eenvoudig. Je hoeft namelijk niet meer te zoeken naar de sluiting van de sneeuwketting achter het wiel. Bij een loopvlakketting zit alles aan de voorkant van het wiel. Je hoeft alleen maar de spanner en de adapter los te maken en je haalt de sneeuwketting er zo van af. Demonteren is dus ook binnen 2 minuten geregeld.

Önorm

Elke sneeuwketting heeft een Onorm. Deze norm geeft aan of de ketting geschikt is in alle landen als echte sneeuwkettingen. De Onorm van deze sneeuwketting is een V5117. Dit betekend dat deze sneeuwketting in alle Europese wintersportlanden is goedgekeurd gebruikt kan worden.

Bekijk volledige omschrijving
Specificaties voor de Weissenfels Automatika S902
Merk Weissenfels
Voertuigtype 4x4, SUV en MPV
bandenmaat 235/65 R19, 255/55 R20, 255/60 R19, 265/45 R21, 265/55 R19, 265/65 R17, 275/40 R22, 275/45 R21, 275/50 R20, 285/45 R20, 295/45 R20
Soort sneeuwketting Loopvlak ketting
Zelfspanner sneeuwketting Ja
Velgbescherming Ja
Geschikt voor krappe wielkast Ja
Snelle montage Ja
Schakeldikte 15 mm
Bekijk volledige specificaties
Back to top
  Loading...