Sneeuwkettingenzoeker
Wat is mijn bandenmaat

Weissenfels sneeuwkettingen

Weissenfels is een expert op het gebied van sneeuwkettingen. Dit merk is verkrijgbaar in diverse modellen en het zijn goede sneeuwkettingen om mee te nemen op wintersport. Alle modellen zijn gemakkelijk te monteren, geschikt voor voertuigen voorzien van ABS en ESP en zijn bovenal betaalbaar. Alle sneeuwkettingen van Weissenfels zijn TUV goedgekeurd en voldoen daarmee aan de wettelijke kwaliteitseisen. Kortom: u koopt een kwaliteitsproduct!

ANWB getest

De Weissenfels Attiwa Clack & Go is een echte topper onder de Weisenfels modellen. Deze sneeuwkettingen kwamen als tweede uit de ANWB sneeuwkettingentest. Bij deze test worden sneeuwkettingen getest op o.a. gebruiksgemak, prestaties in de sneeuw en op ijs en slijtage. De Attiwa Clack & Go is geschikt voor personenauto’s in elke gewichtsklasse.

Aanbod bekijken

Modellen

De sneeuwkettingen van Weissenfels zijn er in vijf verschillende modellen, namelijk Tecna, Attiwa Clack & Go, Prestige Clack & Go, REX-TR (4x4 en SUV) en de Clak & Go (4x4 en SUV).

De Tecna, Attiwa Clack & Go en de Prestige Clack & GO zijn geschikt voor personenauto’s. De andere twee modellen (REX-TR en de Clack & Go) zijn met name geschikt voor de zwaardere auto’s (SUV, MPV, 4x4) en (bestel)bussen.

Welke maat

De meest gestelde vraag bij ons is ‘Welke maat sneeuwkettingen heb ik nodig?’. Dat hangt af van de velgdiameter (inchmaat), de breedte van de band en de hoogte/breedte verhouding. Weet je deze maten? Vul deze dan simpelweg in en je krijgt de modellen die geschikt zijn voor jouw autobanden.

Aanbod bekijken

Waar nodig

Sneeuwkettingen zijn in een aantal Europese landen verplicht. In het bovenmenu van onze site vind je de pagina ‘toegestaan/verplicht’. Hier lees je exact de regels voor het wintersportgebied of land waar je naar toe gaat.

Sneeuwkettingen kopen?

Bij Sneeuwkettingen.com verkopen we alle modellen Weissenfels sneeuwkettingen. Deze zijn de gehele winter op voorraad. Je kunt de modellen online bestellen, maar langskomen in onze showroom in Naarden kan natuurlijk ook. De shop is 7 dagen per week geopend.

Aanbod bekijken
Back to top
  Loading...