Sneeuwkettingen kopen? Hier de koop tips!

Wilt u Sneeuwkettingen kopen van merken als Pewag, Maggi of Weissenfels? Bij Sneeuwkettingen.com kan je de beste sneeuwkettingen van vooraanstaande merken online kopen. Welke maat sneeuwkettingen je ook nodig hebt, bij ons zal je ze vinden. Online sneeuwkettingen kopen was nog nooit zo makkelijk!

Welke maat sneeuwkettingen heb ik nodig?

Ga je op wintersport en wil je sneeuwkettingen kopen? Bij Sneeuwkettingen.com hebben we Sneeuwkettingen in alle maten! Vul gewoon de breedte van de band, hoogte / breedte verhouding van de band en de inchmaat / velgdiameter in, en je vindt de sneeuwkettingen die geschikt zijn voor jouw banden. Gedurende de hele winter zijn alle merken en maten sneeuwkettingen op voorraad. Levertijd is gemiddeld 1-2 dagen naar Nederland en België. Afhalen in Naarden kan ook.

Wij adviseren sneeuwkettingen op basis van de bandenmaat. Bepaalde auto's hebben specifieke sneeuwkettingen nodig. Raadpleeg altijd het instructieboek van je auto of neem contact op met je autodealer voor de expliciete eisen van jouw voertuig. Niet alle sneeuwkettingen zijn namelijk geschikt voor alle type auto’s.

Wanneer sneeuwkettingen?

Het is handig van te voren uit te zoeken in welke landen een sneeuwketting is toegestaan, en wanneer deze verplicht is. Kijk daarom in het bovenmenu bij toegestaan / verplicht voor de regels jouw wintersport land!

Merken sneeuwkettingen
Bij Sneeuwkettingen.com verkopen we alleen topmerken sneeuwkettingen als Weissenfels en Pewag. Hier al onze merken op een rij:

Weissenfels
Pewag
Michelin
Maggi

De Pewag sneeuwkettingen zijn geschikt voor de zwaardere voertuigen, campers, kleine vrachtauto's en bijvoorbeeld 9-persoonsbusjes.

Sneeuwkettingen kopen 
Sneeuwkettingen gemakkelijk en snel online kopen? Geen probleem bij Sneeuwkettingen.com! Vandaag besteld, binnen 1 á 2 dagen in huis, bezorgd met PostNL of DHL. De verzendkosten van kettingen zijn binnen Nederland gratis. Besteld u enkel accessoires dan rekenen wij 2,95. Verzending naar Belgie is 14,95. Op werkdagen voor 21:00 's avonds besteld, volgende werkdag in huis!
Back to top
  Loading...