AUTOSOCK


Snel, handig en veilig op weg met AutoSock sneeuwkettingen. Geen last meer van plotselinge sneeuwbuien, hagel of ijzel.Het weer in Europa kan soms zeer wisselvallig zijn. Het lijkt alsof ijzel of een hevige sneeuwbui tegenwoordig eerder regel is dan uitzondering. Als automobilist wilt u natuurlijk vlug kunnen inspelen op deze plotselinge weersomstandigheden. U wilt zo snel mogelijk de grip van uw banden vergroten om veilig verder te kunnen rijden.
Sneeuwkettingen zijn in zulke situaties niet altijd een handige oplossing. Het omleggen van sneeuwkettingen is niet altijd eenvoudig en neemt kostbare tijd in beslag.

Er is nu een veilig, snel en handig alternatief; de AutoSock! De AutoSock is niet alleen zeer handzaam, licht en gemakkelijk te bevestigen, maar bovenal zeer veilig.

Diverse grote autofabrikanten hebben maandenlang onderzoek gedaan om de AutoSock op veiligheid te testen. En met positief resultaat. De AutoSock is bovendien goedgekeurd door de Duitse TUV. Het gebruik van de AutoSock bespaart u veel tijd en ergernis. Zorg er daarom voor dat u altijd gemakkelijk bij de AutoSock kunt. Meer tips & trucs vindt u hier.

De AutoSock is leverbaar in elf semi-universele maten en is dus toepasbaar op bijna alle bandenmaten van auto's, busjes en campers.


De AutoSock is leverbaar vanaf EUR 19,95 per set van twee stuks. De maat High Performance kost 115 euro.

Klik hier om deze AutoSock te bestellen

Op dit product wordt vanwege de slijtage geen garantie verleend.

Staat uw bandenmaat er niet bij, dan kunnen wij u als alternatief de GoodYear sneeuwkettingen aanraden.
Back to top
  Loading...