Normale prijs: 489,-

Special Price 479,-

Niet op voorraad

RUD Centrax V S895

De RUD Centrax V is een loopvlaksneeuwketting die speciaal ontworpen is voor de zwaardere voertuigen zoals SUV, 4x4 en bestelwagens. De ketting is zo gemaakt dat hij in een handomdraai te monteren is. De ketting is ontworpen door de fabrikanten van Porsche, Audi, BMW en Mercedes, en dus bij uitstek geschikt voor auto's met weinig tot geen ruimte tussen het wiel en de wielkast. Deze loopvlakketting heeft in Europa meerdere prijzen bij sneeuwkettingen test gewonnen en terecht: veiligheid wordt gecombineerd met supersimpele montage. Je bent verzekerd van een veilige reis naar jouw wintersportbestemming.

Specificaties

  • Loopvlak sneeuwketting
  • Zelfspannend
  • Eenvoudig te monteren
  • Geschikt voor zwaardere auto's
  • Geschikt voor auto's met krappe wielkasten

Eenvoudig te monteren

De montage van de RUD Centrax V is makkelijk en snel gedaan. Je legt de ketting op het loopvlak, en met behulp van bijgeleverde doppen voor op de wielmoeren en speciale schroeven maak je de ketting vast. Je hoeft niet achter het wiel bezig te zijn met sluitingen en haakjes die je niet ziet.

Zelfspannend

Groot voordeel van de RUD Centrax V is dat je, nadat je de ketting om het wiel hebt gelegd, gelijk weg kunt rijden. De ketting valt vanzelf op het loopvlak van de band dus je hoett niet meer handmatig na te spannen. Makkelijker dan dit wordt het niet!

Önorm

Elke sneeuwketting heeft een Önorm. Deze norm geeft aan of de ketting geschikt is in alle landen als echte sneeuwkettingen. De Önorm van deze sneeuwketting is een V5117. Dit betekend dat deze sneeuwketting in alle Europese wintersportlanden is goedgekeurd en gebruikt kan worden. Raadpleeg wel altijd de handleiding van de auto om te kijken welke ketting geschikt is voor jouw auto.

Voor krappe wielkasten

De Rud Centrax V sneeuwketting heeft een een hoogte van slechts 6 mm en schakeldikte van 3 mm. Hierdoor is de ketting ideaal voor auto's waarbij het wiel bijna tegen de wielkast aankomt. De ketting zit alleen op het loopvlak van de band en het sluitingsmechanisme aan de voorkant, en hierdoor kan er ook geen schade aan de velgen ontstaan.

Bekijk volledige omschrijving
Specificaties voor de RUD Centrax V S895
Merk RUD
Voertuigtype 4x4, SUV en MPV
bandenmaat 205/65 R16, 215/65 R16, 235/60 R17, 255/40 R19
Soort sneeuwketting Loopvlak ketting
Zelfspanner sneeuwketting Ja
Velgbescherming Ja
Geschikt voor krappe wielkast Ja
Snelle montage Ja
Schakeldikte 7 mm
Bekijk volledige specificaties
Back to top
  Loading...