Wij willen graag weten waarom je een product wilt retourneren en vragen je om één van de drie opties aan te kruisen die voor jou van toepassing is. Hoe je het retour kunt zenden, kun je terugvinden op deze pagina.
Is jouw bestelling beschadigd of niet compleet? Neem dan bij voorkeur binnen 48 uur contact met ons op via 035-6954290 of klantenservice@create2fit.com
Vul de onderstaande gegevens in en print deze retourbon. Gebruik de button onderaan deze pagina om de retourbon te printen. Voeg de ingevulde en geprinte retourbon bij jouw product wanneer je het retour stuurt.

Algemeen

* Verplichte velden

Retour

* Verplichte velden

Uitleg verschillende opties

* Verplichte velden

 • Optie 1. Een verkeerd of beschadigd product ontvangen
  Controleer bij ontvangst van het artikel of het onbeschadigd en compleet geleverd is. Mocht dit niet het geval zijn, dan dienje dit zo snel mogelijk en bij voorkeur binnen 48 uur na ontvangst via email (klantenservice@create2fit.com) of telefonisch (035-6954290) aan ons te melden en te retourneren. Je mag het apparaat niet in gebruik nemen! Retourneren kan alleen in de indien redelijkerwijs mogelijke onbeschadigde, niet beschreven, originele fabrieksverpakking samen met alle evt. bijgeleverde accessoires.


  Optie 2. Product is defect binnen 7 dagen na ontvangst
  Mocht jouw product defect raken, kunnen we dit laten repareren. Echter, wanneer je een defect hebt in de eerste 7 dagen na levering, kun je een nieuw product van ons krijgen. Het product moet binnen 7 dagen retour worden gestuurd. Zodra het defecte product retour is, wordt deze getest. Wanneer het defect ook bij ons wordt geconstateerd en voldoet aan alle voorwaarden, krijg je een nieuw exemplaar. Terugsturen kan alleen in de indien redelijkerwijs mogelijke onbeschadigde, niet beschreven, originele fabrieksverpakking samen met alle evt. bijgeleverde accessoires. Producten die niet voldoen aan deze voorwaarden blijven jouw eigendom. Deze artikelen sturen we naar je terug en de gemaakte kosten brengen wij in rekening.

  Optie 3. Zichttermijn

  Vanaf het moment dat je jouw bestelling thuisbezorgd krijgt, heb je deze 14 dagen op zicht. Retourneren kan alleen, indien redelijkerwijs mogelijk, in de onbeschadigde, niet beschreven, originele fabrieksverpakking samen met alle evt. bijgeleverde accessoires. Je hoeft er geen adres op te schrijven, de sticker van de vervoerder is voldoende.

  Om teleurstellingen te voorkomen: artikelen die niet voldoen aan de voorwaarden bij optie 1 en 2 blijven jouw eigendom. Deze artikelen sturen we naar je terug en de gemaakte kosten brengen wij in rekening. Indien een retour niet voldoet aan de voorwaarden van optie 3 zijn wij gerechtigd de waardevermindering in rekening te brengen welke ontstaan doordat jij verder bent gegaan dan nodig was om te beoordelen of je het product wenst te behouden.

Back to top
  Loading...