Polaire Steel Sock 0064

99,95

Niet op voorraad

Polaire Steel Sock 0064

De Polaire Steel Sock combineert de veiligheid van een loopvlakketting met het gemak van een sneeuwsok. Deze sneeuwketting is zeer eenvoudig om het wiel te plaatsen dankzij de elastische band. Als het ware leg je de ketting als een sok om de band, en hierdoor komt de aluminium (loopvlak) sneeuwketting automatisch op zijn plaats. Het enige dat je hoeft te doen is na een paar meter rijden even checken of de gehele elastische band om de achterkant van het wiel zit. Je hoeft niet handmatig na te spannen, binnen twee minuten heb jij de ketting uit het koffertje om de band. De ketting demonteren is net zo eenvoudig, en dankzij het elastiek is deze ketting zeer geschikt voor auto's met weinig ruimte tussen de wielkast en het wiel.

Specificaties

  • Steel Sock
  • Loopvlakketting
  • Geschikt voor ABS en ESP systemen
  • Ideaal voor weinig ruimte tussen band en wielkast
  • Binnen twee minuten te monteren

Geschikt voor krappe wielkasten

De Polaire Steel Sock is bij uitstek geschikt voor auto's met een krappe wielkast. Omdat je de elastische band achter het wiel legt en deze zichzelf strak trekt, hoef je niet achter het wiel te rommelen met sluitingen en haakjes.

Loopvlakketting

De Polaire Steel Sock is een loopvlakketting, dat betekend dat de ketting alleen op het loopvlak van de band komt te zitten. Dit heeft als voordeel dat de velgen van jouw banden niet kunnen beschadigen, de ketting is snel en simpel te bevestigen en er is weinig ruimte tussen wiel en wielkast nodig.

Önorm

Elke sneeuwketting heeft een Önorm. Deze norm geeft aan of de ketting geschikt is in alle landen als echte sneeuwkettingen. De Önorm van deze sneeuwketting is een V5117. Dit betekend dat deze sneeuwketting in alle Europese wintersportlanden is goedgekeurd en gebruikt kan worden. Raadpleeg wel altijd de handleiding van de auto om te kijken welke ketting geschikt is voor jouw auto.

Bekijk volledige omschrijving
Specificaties voor de Polaire Steel Sock 0064
Merk Polaire Grip
Voertuigtype Personenauto, 4x4, SUV en MPV
bandenmaat 215/65 R14, 225/45 R17, 235/45 R17
Soort sneeuwketting Sneeuwketting
Zelfspanner sneeuwketting Ja
Velgbescherming Ja
Geschikt voor krappe wielkast Ja
Snelle montage Ja
Schakeldikte 7 mm
Bekijk volledige specificaties
Back to top
  Loading...