Sneeuwkettingenzoeker
Wat is mijn bandenmaat

pewag sneeuwkettingen

Pewag is een van de meest bekende merken op het gebied van sneeuwkettingen. Dit merk is verkrijgbaar in diverse verschillende modellen met ieder hun eigen kenmerken en geschikt voor personenauto’s of zwaardere voertuigen zoals SUV’s, MPV’s, bestelbusjes of 4x4’s. Alle Pewag sneeuwkettingen zijn toppers om mee te nemen op wintersport. Alle modellen zijn gemakkelijk te monteren, demonteren en zijn bovenal betaalbaar. Kortom: een kwaliteitsproduct voor een goede prijs!

Winnaar Sneeuwkettingentest 2018

De pewag NordicStar is in 2018 uitgeroepen tot winnaar van de RTL Autowereld sneeuwkettingentest ! Tom Coronel en Rintje Ritsma hebben diverse kettingen getest en de NordicStar heeft hierbij de meeste punten gescoord. De NordicStar is zeer geschikt voor lichte personenauto's met weinig ruimte in de wielkasten. Pewag Oostenrijk levert een ketting in een hoogwaardig gehard mangaan staal. Vooral de eenvoudige montage, en de duidelijke instructies en het rijden(grip) op sneeuw alsmede de verpakking zorgen ervoor dat u waar krijgt voor uw geld.

Ontdek de NordicStar

Oorsprong

Het eerste bewijs van een pewag sneeuwketting dateert uit 1479! In de Oostenrijkse plaat Brückl. Dat is nog eens wat je noemt een lange geschiedenis.

Hoog comfort en veiligheid

Voor alle toepassingen kun je terecht bij pewag. Dankzij hun liefde voor innovatie worden er sneeuwkettingen ontwikkeld die onder alle omstandigheden het hoogste niveau van veiligheid en comfort bieden. En pewag sneeuwkettingen worden niet alleen in winterse omstandigheden gebruikt! Ook in modder en zand doen deze kettingen het bijzonder goed. Wereldwijd vertrouwen onze militairen en reddingseenheden op de bewezen pewag kwaliteit.

Aanbod bekijken
Back to top
  Loading...