10% korting voor AllSecur klanten op het gehele assortiment van Sneeuwkettingen.com

Met Allsecur ben je er zeker van dat je goed verzekerd op pad gaat. Maar ga je ook goed voorbereid de weg op met flinke sneeuwval? Wanneer je op wintersport gaat, mogen sneeuwkettingen niet ontbreken. In sommige landen zijn ze zelfs verplicht. En daarom bundelen Allsecur en Sneeuwkettingen.com hun krachten. Klanten van Allsecur kunnen zich aanmelden voor de nieuwsbrief en ze ontvangen 10% korting op het gehele assortiment van Sneeuwkettingen.com.

Kortingscode

Klanten van Allsecur kunnen hier de kortingscode terugvinden. Let op: deze code is geldig van 19 november t/m 15 december 2013 en is geldig op het complete assortiment. Wees er dus snel bij en profiteer van 10% korting.

Ben je nog geen klant van Allsecur maar nog wel op zoek naar een goede autoverzekering? Neem dan snel een kijkje op de website van Allsecur. Vul je gegevens in en je ziet meteen wat je kwijt bent aan je autoverzekering. Je kan de verzekering ook meteen afsluiten, zo kun je veilig op pad. En een ander voordeel van klant zijn bij Allsecur is natuurlijk de 10% kortingsactie bij Sneeuwkettingen.com!loadingLoading...
To Top