WIN een Sony Action Cam met Sneeuwkettingen.com!
Ben jij iemand die van avontuur houdt en die vaak tot het uiterste gaat? Ga je graag op wintersport en hou je wel van een beetje snelheid? Dan hebben wij een leuke actie voor jou in petto! Je maakt namelijk kans op een Sony Action Cam waarmee je al jouw avonturen en acties vastlegt.

Hoe maak je kans op een Sony Action Cam?

Sneeuwkettingen.com geeft maar liefst twee Sony videocamera’s weg! Maar wat moet je doen om kans te maken op deze te gekke prijs? Er zijn twee manieren: meedoen met de actie op onze Facebook pagina of een set sneeuwkettingen kopen. We verloten namelijk onder de aankopen ook een Sony Action Cam.

    Facebook actie
    Op de Facebook pagina van Sneeuwkettingen.com hebben we een Like & Share actie. Het is dus heel eenvoudig, want het enige wat je hoeft te doen is onze pagina te liken en het bericht te delen met je vrienden. Makkelijk toch?

    Sneeuwkettingen kopen
    Heb je nog geen sneeuwkettingen en ga je wel richting de sneeuw? Dan is dit het perfecte moment om ze aan te schaffen, want wij verloten onder de aankopen ook een Action Cam van Sony.
   


Actievoorwaarden

Beide acties lopen tot 18 februari 2013 en de winnaars zullen uiterlijk een week later bekend gemaakt worden. Sneeuwkettingen die meedoen met onze verhuuractie zijn uitgesloten van deelname.

Dubbel kans
Heb je meegedaan met de Facebook actie, maar niet gewonnen? Dan maak je wellicht nog kans als je een set sneeuwkettingen hebt gekocht. Je maakt dus dubbel kans, dus doe mee!
loadingLoading...
To Top