WIN een set sneeuwkettingen!

Sneeuwkettingen nodig? Dan is dit je kans. Sneeuwkettingen.com geeft namelijk twee keer een set sneeuwkettingen weg! Hoe gaat dit in zijn werk en wat moet je hiervoor doen?

Sneeuwkettingen.com en SnowRepublic

Sinds kort bevindt Sneeuwkettingen.com zich op de site van de grootste wintersport community van de Benelux, SnowRepublic.com. Hier hebben we onze eigen sneeuwkettingen pagina en om dit te vieren hebben we een leuke actie waarmee je kans maakt op een set sneeuwkettingen.Wat moet je doen?

Heb jij een leuke winterfoto? Of heb je wat leuks meegemaakt in de sneeuw of op wintersport en wil je dit met ons delen? Upload dan die mooi winterfoto of laat een leuke reactie achter op de Sneeuwkettingen.com pagina op SnowRepublic.com en maak kans op gratis sneeuwkettingen.

Om een reactie of foto te plaatsen moet je wel aangemeld zijn bij SnowRepublic.com. Dit kan heel eenvoudig via je Facebookaccount. Geen Facebook? Schrijf je dan hier in!

Hoe upload je een foto?
Een reactie plaatsen spreekt voor zich op onze sneeuwkettingenpagina, maar hoe zet je een foto erbij? Heel makkelijk, je moet alleen even de link van de foto als reactie plaatsen. Dit doe je door met de rechtermuisknop op de afbeelding te klikken en vervolgens te kiezen voor Afbeelding-URL kopiëren (Copy Image Location). Nu heb je de link van de foto gekopieerd en kun je deze plakken en de URL als reactie plaatsen.

Actievoorwaarden
In de maand januari wordt de eerste winnaar bekendgemaakt. Wil je daarna alsnog meedoen? Dat kan, want in de maand februari maken we de tweede winnaar bekend. Tot en met 15 februari 2013 kan jij een foto plaatsen of reactie achterlaten.

Ben jij de gelukkige winnaar van een set sneeuwkettingen? Dan ontvang je sneeuwkettingen met een maximale winkelwaarde van 169 euro. Deze sneeuwkettingen kunnen niet omgeruild worden voor contant geld, maar wel in aanvulling op een duurdere sneeuwketting.
loadingLoading...
To Top