Sneeuwkettingen.com verhuur actie 2013/2014

De verhuur actie van Sneeuwkettingen.com was vorig jaar een groot succes. Daarom is besloten om deze retour actie ook dit jaar weer van start te laten gaan.

Het is natuurlijk nooit verkeerd om sneeuwkettingen in de achterbak te hebben liggen. Als je op skivakantie gaat weet je nooit in wat voor weersomstandigheden je terecht kan komen. Maar wat als je de sneeuwkettingen niet nodig hebt gehad en dus niet gebruikt hebt?


Wat houdt de verhuuractie in?

Wanneer jij tussen 1 november 2013 en 14 april 2014 sneeuwkettingen aanschaft bij Sneeuwkettingen.com en deze achteraf niet hebt gebruikt, kan je deze aan ons retourneren. Stuur jouw ongebruikte sneeuwkettingen binnen 4 weken retour en je ontvangt 70% van je aankoopbedrag terug. Vul in de Sneeuwkettingen zoeker je bandenmaat en gewicht van je auto in en je ziet direct of er verhuurkettingen beschikbaar zijn voor jouw auto.


Wat moet je doen?

Retourneer de ongebruikte sneeuwkettingen met een kopie van jouw aankoopbewijs en het ingevulde retourformulier retour via het dichtstbijzijnde DHL service punt bij jou in de buurt. Langs komen in de showroom te Naarden mag natuurlijk ook.


Actievoorwaarden

Om gebruik te maken van deze retour actie dien je rekening te houden met onderstaande actievoorwaarden. Als je niet aan deze voorwaarden voldoet, kun je helaas geen gebruik maken van de verhuuractie.

 • Hoewel het wel aan te raden is om de sneeuwketting vooraf een keer om de band te leggen, mogen de kettingen niet beschadigd zijn;
 • Sneeuwkettingen worden alleen compleet (handleiding + reserve schakel) retour genomen;
 • Inleveren kan tot en met zaterdag 14 april 2014;
 • Het aankoopbewijs mag niet ouder zijn dan zes weken;
 • De verhuur actie is geldig voor de Verhuur Sneeuwketting Personen Auto nummers 90, 95, 100 en 102 of de Verhuur Sneeuwketting SUV / 4x4 Ketting in de maat nummers 116, 117, 118, 119, 120.

 • Hoe te retourneren?

  Sneeuwkettingen kunnen geretourneerd worden bij ons aan de Bronstraat 8a in Naarden of via een DHL Servicepunt bij jou in de buurt.  Sneeuwkettingen.com wenst je alvast veilig reis!

  loadingLoading...
  To Top