Omruilservice of ruilen

Indien u niet tevreden bent met uw aankoop, dan zijn de volgende opties mogelijk. Het verschilt namelijk of u de aankoop online via de website heeft gedaan of dat u het product bij ons in de winkel in Naarden heeft gekocht en betaald.

 

Herroepingsrecht bij online aankopen

Bij online aankoop van producten heeft u de mogelijkheid de overeenkomst zonder opgave van redenen te ontbinden gedurende ten minste veertien dagen. Deze termijn gaat in op de dag na ontvangst van het product. Tijdens deze termijn moet u zorgvuldig omgaan met het product en de verpakking. U mag het product slechts in die mate uitpakken voor zover dat nodig is om te kunnen beoordelen of u het product wenst te behouden. Indien u van uw herroepingsrecht gebruik maakt, kunt u het product met alle geleverde toebehoren en indien redelijkerwijs mogelijk de originele staat en verpakking aan ons retourneren, conform de door ons verstrekte instructies.

 

Retourrecht bij aankoop in de winkel

Bij aankoop van het product (fysiek) bij ons in Naarden gelden bovenstaande regels niet. Wij zijn wettelijk niet verplicht de aankoop te annuleren of u uw geld terug te geven indien u niet tevreden bent met het product. Toch hebben we een omruil service ingesteld maar dan onder de volgende voorwaarden: ruilen van een aankoop uit de showroom kan binnen 14 dagen echter wel met gesloten verpakking en met de originele aankoopbon. Indien de verpakking reeds geopend is kunnen we het product niet voor de aanschafwaarde terugnemen, wel kunnen we u een demo voorstel doen. Dit houdt in dat we een ongebruikte product met aangebroken verpakking tegen 10% kosten terugnemen.

 

Waarom zijn wij zo streng met deze regels?
Wij trachten onze producten tegen een zo'n aantrekkelijk mogelijke prijs te verkopen. Daardoor zijn onze marges zeer laag ten opzichte van een normale winkel. Een normale winkel kan makkelijk het teruggebrachte artikel tegen hoge korting alsnog verkopen. Onze marges zijn zo klein dat dat bij ons niet mogelijk is. Vandaar dat wij zeer streng moeten zijn met deze policy.

 

Product retour bij herroepingsrecht
Indien u gebruik wenst te maken van uw herroepingsrecht bij een online aankoop dan kunt u uw product retourneren via een DHL service punt bij u in de buurt ter attentie van Sneeuwkettingen.com. Benieuwd waar een DHL service punt bij u in de buurt is, klik hier.

Indien u buiten Nederland woonachtig bent en gebruik wenst te maken van uw herroepingsrecht bij een online aankoop, dan kunt u uw product retour sturen naar onderstaand adres:

Create2Fit bv
Bronsstraat 10
1411 AV Naarden
(vraag altijd een bewijs van verzending aan bij het Postkantoor)

Indien u er een briefje bij doet en een kopie van de aankoopbon, dan maken wij het bedrag binnen een week aan u over.

NB Indien er schade is ontstaan aan het product door gebruik van het product door u als consument, mogen wij een redelijke vergoeding in rekening brengen. Deze zullen wij in mindering brengen op het door u retour te ontvangen bedrag. Indien er geen schade aan het product is, ontvangt u het volledige bedrag retour.

 

loadingLoading...
To Top