Nu tijdelijk 20% korting voor AllSecur klanten op het gehele assortiment van Sneeuwkettingen.com

Met Allsecur ben je er zeker van dat je goed verzekerd op pad gaat. Maar zorg je ook dat je goed voorbereid de weg op gaat bij flinke sneeuwval? Wanneer je op wintersport gaat, mogen de sneeuwkettingen in je achterbak niet ontbreken. Wist je dat in sommige landen sneeuwkettingen zelfs verplicht zijn? En dat is nou net de reden dat Allsecur en Sneeuwkettingen.com hun krachten bundelen. Klanten van Allsecur kunnen zich aanmelden voor de nieuwsbrief en ze ontvangen nu tijdelijk 20% korting op het gehele assortiment van Sneeuwkettingen.com.

Kortingscode

Als klant van Allsecur kun je hier de kortingscode terugvinden. Let alleen op: deze code is beperkt geldig van 21 januari t/m 9 februari 2014 en is geldig op het complete assortiment. Wees er dus snel bij en maak profijt van de 20% kortingsactie.

Ben je nog geen klant van Allsecur maar nog wel op zoek naar een goede autoverzekering? Neem dan snel een kijkje op de website van Allsecur. Vul je gegevens in en je ziet meteen wat je kwijt bent aan je autoverzekering. Je kan de verzekering ook meteen afsluiten en per direct veilig op pad. En daarnaast heb je natuurlijk een ander voordeel van klant zijn bij Allsecur, namelijk de 20% kortingsactie bij Sneeuwkettingen.com!Back to top
  Loading...