Sneeuwkettingen.com: nu ook digitale verkoper!

Het heeft even geduurd, maar ook Sneeuwkettingen.com heeft nu haar eigen digitale verkoper! Deze digitale verkoper helpt je bij al jouw vragen die je over bepaalde sneeuwkettingen hebt. In de video’s komen merken als Maggi, Weissenfels en Pewag allemaal aan bod en worden door Tom Coronel persoonlijk allemaal uitgebreid besproken.Waarom sneeuwkettingen?

Sneeuwkettingen zijn tegenwoordig onmisbaar tijdens je wintersport vakantie. Sneeuwkettingen zijn ten eerste verplicht voor je eigen veiligheid en die van je gezin. Sneeuwkettingen zijn vaak zelfs verplicht en het voorkomt schade door de maximale grip. In de meeste wintersportlanden is het verplicht om sneeuwkettingen bij je te hebben en als de omstandigheden er om vragen ook te gebruiken! In veel landen is de verplichting van sneeuwkettingen aangegeven met een blauw/wit bord.

Welke sneeuwkettingen heb jij nodig?

Bij Sneeuwkettingen.com hebben we sneeuwkettingen in alle maten! Met de handige sneeuwkettingzoeker hoef je alleen de breedte van de band, de hoogte/ breedte verhouding van je autoband en de inchmaat / velg diameter in te vullen, en de zoeker vindt dan de juiste sneeuwkettingen die geschikt zijn voor jouw banden.

Hoe sneeuwkettingen te monteren?
Als je eenmaal via de sneeuwkettingzoeker weet welke sneeuwkettingen het beste bij jouw auto/banden past, wil je natuurlijk over deze geschikte sneeuwkettingen informatie inwinnen. Je wilt natuurlijk weten hoe je ze moet monteren. Hier komt de digitale verkoper van Sneeuwkettingen.com om de hoek kijken. Tom Coronel vertelt je in zo’n filmpje hoe je de desbetreffende sneeuwketting moet monteren en laat je dit ook in uitvoering zien. Ideaal natuurlijk zo’n uitleg met voorbeeld. Bekijk hier alle video's van de digitale verkoper van Sneeuwkettingen.com.

Tips van Sneeuwkettingen.com
- Voordat je op vakantie gaat raadt Sneeuwkettingen.com je aan om wel eerst even thuis te oefenen. Door thuis te oefenen weet je een
beetje hoe je sneeuwkettingen werkt en sta je straks niet langs de weg in het donker te klungelen.

- Zorg dat je de sneeuwkettingen altijd boven op je bagage hebt liggen zodat je ze makkelijk kunt pakken als je ze onverwachts een keer nodig hebt.

- Na het gebruik van de sneeuwkettingen moet je deze met warm water reinigen, laat ze vervolgens drogen en berg ze daarna weer op!

- Rij met sneeuwkettingen om je banden nooit harden dan 40/50 km per uur.
Voorraad en levering
Gedurende het hele winterseizoen zijn alle merken en maten sneeuwkettingen op voorraad. De levertijd van sneeuwkettingen bedraagt meestal zo rond de 1 à 2 dagen naar Nederland en België. Sneeuwkettingen kun je natuurlijk ook altijd afhalen in onze showroom in Naarden. Hier kan je als extraatje ook nog een keer deskundig advies krijgen.
   
Back to top
  Loading...