Pewag sneeuwkettingen sterk in prijs verlaagd!


Het winterse weer is nu dan echt aangebroken en daar spelen wij als sneeuwkettingenspecialist goed op in. Sneeuwkettingen.com is de specialist op het gebied van sneeuwkettingen in Nederland en heeft daarom diverse Pewag sneeuwkettingen sterk in prijs verlaagd!


Pewag sneeuwkettingen

Pewag sneeuwkettingen zijn sneeuwkettingen van kwaliteit en staan bekend om hun eenvoud en gebruiksgemak. Alle Pewag sneeuwkettingen zijn momenteel sterk geprijsd op Sneeuwkettingen.com, maar er zijn er drie die wel erg in prijs verlaagd zijn:


Pewag Nordic Star
Deze sneeuwketting is zeer geschikt voor lichte personenauto's met weinig ruimte in de wielkasten. Vooral de eenvoudige montage, duidelijke instructies en goede eigenschappen en grip op sneeuw alsmede een stevige verpakking. Nu al vanaf 49 euro!
Pewag Servo
Afgelopen ANWB sneeuwkettingentest is deze sneeuwketting als beste getest, een echte winnaar dus! De Servo sneeuwkettingen zijn geschikt voor de wat zwaardere personenauto's en voor voertuigen met een beperkte ruimte in de wielkast. Dankzij de servo-spanner zijn ze gemakkelijk te monteren en demonteren. Nu al vanaf 90 euro!
Pewag Servo SUV 4x4
Deze ketting is super makkelijk te monteren en demonteren dankzij de kettingspanner en de zelfopende sluiting aan de achterzijde. Deze ketting is uitermate geschikt voor SUV's en is uitgevoerd met kunststof delen aan de buitenzijde voor optimale bescherming van lichtmetalen velgen. Nu al vanaf slechts 129 euro!


Dus ga jij binnenkort op wintersportvakantie? Vergeet dan je sneeuwkettingen niet!

Back to top
  Loading...