Op Sneeuwkettingen.com betalen met AfterPay

Online winkelen heeft ontzettend veel voordelen. Zo kun je altijd zien waar je een product het goedkoopst kunt krijgen, zijn webshops altijd open en krijg je het lekker snel thuisbezorgd. Er is echter één nadeel en dat is dat je vaak vooruit moet betalen. Wist je dat je bij Sneeuwkettingen.com ook achteraf kunt betalen?

AfterPay

Wij begrijpen het als je liever eerst je sneeuwkettingen ontvangt en daarna pas betaalt. Wil je betalen met een papieren acceptgiro? Kies dan bij de online kassa voor ‘AfterPay’. Wij vragen je dan een aantal gegevens in te vullen, zoals je geboortedatum, bankrekeningnummer en je telefoonnummer. Vervolgens rond je de bestelling af en komt het product zo snel mogelijk naar je toe. Als je je product ontvangen hebt , ontvang je vlak daarna de acceptgiro van AfterPay.

Veilig een eenvoudig

Betalen met AfterPay is veilig een eenvoudig. Zit je bijvoorbeeld op kantoor en heb je geen kaartlezer voor internetbankieren bij de hand, dan kun je ook kiezen voor AfterPay. AfterPay biedt een betaaltermijn van 14 dagen. Je betaalt dus op het moment dat het jou het beste uitkomt.
Back to top
  Loading...