Sneeuwkettingen.com draagt bij aan wens zieke kinderen

Sneeuwkettingen.com heeft zich als sponsor verbonden aan Expeditie Noordkaap. Een achtdaagse autotoertocht vanuit de Achterhoek richting het noordelijkste puntje van Scandinavië.

Expeditie Noordkaap gaat van start op 31 januari vanuit Lichtenvoorde. Achttien teams leggen een avontuurlijke tocht af van 8000 kilometer. De Challenge bestaat uit slim navigeren om zo de kortste en slimste route te bepalen. Team 71´ North – bestaande uit Joop Jorritsma en Jeroen Jonge Poerink is één van de deelnemende equipes aan de expeditie. Dit team spant zich door middel van diverse sponsoracties in om Make-A-Wish Nederland te ondersteunen. Sneeuwkettingen.com levert met de ondersteuning van Team 71´ North een belangrijke bijdrage aan dit goede doel.

Jorritsma en Jonge Poerink grijpen hun deelname aan om aandacht en middelen te genereren voor Make-A-Wish Nederland. ‘Samen met de andere teams trotseren we arctische temperaturen tot wel 40 graden onder nul. Met het deelnemen aan Expeditie Noordkaap gaat voor ons een lang gekoesterde wens in vervulling. Wij spannen ons er graag voor in om via dit initiatief een bijdrage te leveren aan het in vervulling laten gaan van de wensen van jonge kinderen.’ Make-A-Wish Nederland vervult de liefste wens van kinderen in de leeftijd van 3 tot 18 jaar met een levensbedreigende ziekte. Het vervullen van een allerliefste wens heeft op ieder kind een bijzonder effect, maar op kinderen met een levensbedreigende ziekte in het bijzonder. Het geeft deze kinderen, die vanwege hun ziekte te vaak vooral patiënt zijn, de kracht om kind te zijn. Het verwezenlijken van een droom kan voor hun toekomst een wereld van verschil betekenen.

De verrichtingen van Jorritsma en Jonge Poerink zijn van 31 januari t/m 7 februari 2016 dagelijks te volgen via www.expeditienoordkaap.nl . Meer informatie over Team71North is te vinden op www.Team71north.nl.

Make a wish

Back to top
  Loading...