Het sneeuwseizoen is nu echt begonnen!Sneeuw, sneeuw en nog eens sneeuw. In grote delen van Midden-Europa, vooral het westelijke gedeelte van de Alpen, is er al sneeuw gevallen en gaat er nog veel meer sneeuw vallen de komende dagen. Laat het sneeuwseizoen dan nu echt begonnen zijn!

Sneeuwval in wintersportgebieden

Een kleine week eerder dan vorig jaar worden de Alpen nu al getrakteerd op een enorm pak sneeuw. Goed nieuws voor de wintersporters onder ons, want dit betekent dat er weer volop geskied kan worden. Vooral de gebieden van de Franse en Zwitserse Alpen worden getroffen, de Oostenrijkse Alpen, met name het oostelijke gedeelte, blijven wat meer buiten schot.

Voorspellingen
Ook op langere termijn zijn de winterse vooruitzichten goed. Zeker de aankomende tien dagen zien er goed uit met aanhoudende sneeuwval en kou. Hiermee is de start van het winterseizoen veelbelovend te noemen.

De voorspellingen in Nederland? Hier nemen de sneeuwkansen vanaf het weekeinde toe. Overdag liggen de temperaturen net boven de nul en ’s nachts gaat het vriezen. Het is wel even afwachten of we sneeuw, natte sneeuw of regen krijgen, je weet het maar nooit!

Sneeuwkettingen nodig?
Ga je richting de sneeuw? Vergeet dan je sneeuwkettingen niet! Deze zorgen voor extra grip en veiligheid tijdens (heftige) sneeuwval. Sneeuwkettingen koop je voordelig bij Sneeuwkettingen.com.
Back to top
  Loading...