sneeuwketting

De goedkoopste sneeuwkettingen

Sneeuwkettingen.com beschikt over diverse merken sneeuwkettingen. Je vindt hier heel eenvoudig sneeuwkettingen in alle maten en geschikt voor iedere auto. Als je op wintersport gaat is het verstandig om sneeuwkettingen te kopen. Hierbij een overzicht van de goedkoopste sneeuwkettingen.

4. Maggi The One (vanaf € 69,99)
Deze sneeuwketting van Maggi is 8 mm dik aan de binnenkant en 9 mm dik op het loopvlak. Uniek aan Maggi The One is het makkelijke zelfspanning systeem. Hij heeft geen metalen of plastic onderdelen welke over de velg gemonteerd worden en die de velg kunnen beschadigen. Daarom is die uitstekend voor lichtmetalen velgen.

3. Pewag Nordic Star (vanaf € 55,-)
De Pewag NordicStar sneeuwketting is een ketting die perfect is voor lichte personenauto’s met weinig ruimte in de wielkasten. De sneeuwketting is gemaakt van een hoogwaardig gehard mangaan staal. Vooral de eenvoudige montage, goede eigenschappen en de goeie grip op de sneeuw maakt deze Pewag NordicStar een prima sneeuwketting.

2. Maggi XS-9 (vanaf € 49,-)
De Maggi XS-9 is zeer geschikt voor personenauto’s met weinig ruimte in de wielkast. Hij is uitgevoerd met een zelfspannend systeem wat zeer eenvoudig te monteren is op de banden. De ketting heeft een 3 mm schakel met een geharde kern voor een langere levensduur.

1. Weissenfels Tecna (Vanaf €45,-)
De Weissenfels Tecna is geschikt voor compacte en middenklasse personenauto’s. Eenvoudige montage door het zelfborgend ratelsysteem in combinatie met een enkele automatische spanner.

Sneeuwkettingen.com
Kijk voor het gehele assortiment sneeuwkettingen op de website. Sneeuwkettingen.com heeft 1.000 stuks op voorraad, er is een afhaal mogelijkheid met snelle service maar wil je ze liever laten opsturen? Dat kan natuurlijk ook! De verzendkosten voor sneeuwkettingen zijn gratis, voor accessoires € 2,95 en voor verzendingen naar België € 12,95. Voor 21.00 uur besteld, volgende werkdag in huis! Heb je nog wel vragen? Kom dan langs bij onze showroom te Naarden, Bronsstraat 8a!
Back to top
  Loading...