Sneeuwkettingenzoeker
Wat is mijn bandenmaat

Maggi sneeuwkettingen

Het merk Maggi is een expert op het gebied van sneeuwkettingen. Dit merk heeft een breed assortiment aan sneeuwkettingen, die geschikt zijn voor personenauto's (Maggi TRAK auto), voertuigen met veel vermogen (Maggi TRAK Sport) en zwaardere voertuigen/SUV's (Maggi TRAK 4x4 en Maggi TRAK SUV). Alle sneeuwkettingen van Maggi zijn gemakkelijk te monteren en betaalbaar, en voldoen bovendien met TUV-certificering aan de wettelijke kwaliteitseisen. Kortom: u koopt een kwaliteitsproduct!

Verschillende Maggi sneeuwkettingen

De sneeuwkettingen van Maggi zijn er in diverse modellen, namelijk: XS-9 4all The One The One 7 The One 4x4 SUV Rapid Matic V5 Trak AutoTrak Sport Trak 4x4 en SUV De Maggi Trak 4x4 en SUV is dé oplossing voor zware voertuigen met brede banden. De Maggi Rapid Matic V5 en de Maggi The One 4x4 SUV zijn eveneens sneeuwkettingen geschikt voor zware voertuigen. Alle andere modellen zijn geschikt voor personenauto’s. De Maggi TRAK 4x4 en SUV, Maggi Rapid Matic V5 en de Maggi The One 4x4 en SUV zijn niet geschikt voor personenauto’s.

Bekijk aanbod

Pluspunten Maggi sneeuwkettingen

De Maggi kettingen staan bekend om hun hoge slijtvastheid en het stille rijden. Alle sneeuwkettingen zijn betaalbaar en van zeer goede kwaliteit.

Eenvoudige montage

Je monteert alle modellen snel en gemakkelijk en de meeste zijn voorzien van een zelfspannende ketting. Ook het demonteren van de kettingen gaat bij Maggi sneeuwkettingen snel en soepel.

Aanbod bekijken
Back to top
  Loading...