Ruilen

Het kan natuurlijk voorkomen dat je niet tevreden bent met jouw aankoop. Je wilt jouw aankoop graag retourneren of ruilen met een ander product. Uiteraard is dit bij Televisiewinkel.nl allemaal mogelijk, maar onder welke voorwaarden?

Nee, als je de verpakking van jouw aankoop hebt weggegooid of niet meer kan vinden, dan kan je het product niet meer ruilen. Ruilen is alleen mogelijk als het product in de originele verpakking zit.

Ja dat is mogelijk. Mocht je achteraf niet tevreden zijn met het product dat je hebt gekocht dan kunt je deze ruilen, mits je jouw aankoop in de winkel hebt gedaan en de verpakking niet open is geweest. Aangeschafte producten in de winkel mogen binnen 14 dagen geruild worden.

Ruilen is niet mogelijk als je het product online hebt gekocht. Hiervoor verwijzen wij jou door naar het gedeelte zichttermijn.

Ja dat is mogelijk. Je moet er echter wel rekening mee houden dat een product dat uit de verpakking is gehaald, niet meer als nieuw verkocht kan worden. Als discounter zijnde, wordt er gewerkt met lage winstmarges en wordt er al verlies geleden op het moment dat de doos eenmaal open is geweest. Om deze reden wordt er bij het ruilen van een geopende doos 10% van het aankoopbedrag ingehouden. Zo houdt je 90% van het aankoopbedrag over om te besteden aan iets anders. Het product moet dan wel binnen 14 dagen na aankoop worden teruggebracht in onze winkel.

Wanneer de doos ongeopend is geweest, krijg je gewoon de volledige 100% van jouw aankoopbedrag terug en kan je dit besteden aan een ander product.

Wanneer je een verkeerd product hebt ontvangen, neem dan zo snel mogelijk contact op met de klantenservice. We verzoeken je het verkeerde product binnen 48 uur na ontvangst te melden bij Sneeuwkettingen.nl Het verkeerde product mag niet in gebruik worden genomen. Zodra het product in gebruik is genomen, dan is het jouw eigendom.

Nee dat is helaas niet mogelijk. Mocht je het product in gebruik hebben genomen, dan is het jouw eigendom en kan deze niet meer omgeruild worden. Ruilen is alleen mogelijk indien het product niet in gebruik is genomen.

Als je een aankoop online doet, dan heb je niet de mogelijkheid om het product te bekijken of om vragen te stellen aan een verkoper, wat wel het geval is als u uw aankoop doet in de winkel.

Wanneer je een aankoop online doet, dan is dat officieel een ‘koop op afstand’. Je hebt daarom recht op een zichttermijn van 7 dagen. Vanwege het feit dat Sneeuwkettingen is aangesloten bij het Thuiswinkel waarborg heb je zelfs recht op 14 dagen zichttermijn. Dit houdt in dat wanneer het product bij jou is afgeleverd, je 14 dagen de tijd hebt om het product te bekijken, zoals je dat ook in de winkel zou kunnen doen. Als het product niet naar jouw verwachting is en je wilt het retourneren, ga dan naar de optie zichttermijn voor meer informatie.

Wanneer je een aankoop doet in onze winkel, dan heb je dit recht niet. Zodra je een product in de winkel hebt aangeschaft, blijft het jouw eigendom. Sneeuwkettingen.nl heeft hier echter wel een regeling voor. Meer over deze regeling vind je bij de vragen "Ik wil een ander product, kan ik deze ruilen?" of "Kan ik een product dat uit de verpakking is geweest ruilen?".

Back to top
  Loading...