Wat zeggen andere gebruikers over Sneeuwkettingen.com

17-3-2017 9:25:27
www.Sneeuwkettingen.com

Servo 9 RS9 64

Voor het eerst sinds 17 jaar weer op wintersport! Als alleenstaande moeder met 2 pubers. Sneeuwkettingen besteld nadat ik eerst een beetje op internet had gesnuffeld. Vlotte levering. Voor de wintersport op de oprit geoefend. Zelfs voor een vrouw heel goed te doen. Fijn dat er op Youtube een duidelijk filmpje staat. Gelukkig heb ik ze niet nodig gehad, maar voor volgend jaar heb ik ze vast in huis.... en weet ik dat ik de sneeuwketting makkelijk om kan leggen.
16-3-2017 12:27:25
www.Sneeuwkettingen.com

Sneewkettingen

Duidelijke website en snelle levering. Gelijk bij aflevering gekeken of de sneeuwkettingen makkelijk te monteren waren. Met de duidelijke en makkelijke handleiding leverde dit geen problemen op.
13-3-2017 12:44:20
www.Sneeuwkettingen.com

Top!

Zeer goede makkelijke sneeuwkettingen, voor een mooie prijs. Duidelijk handeleiding, Niets meer dan lof!
10-3-2017 9:16:13
www.Sneeuwkettingen.com

Servo 9 R74

Zeer goede service. Aangezien ik ze snel nodig had, kon ik de sneeuwkettingen gelijk ophalen in Naarden. Natuurlijk verder gekeken in hun schitterende showroom. Is zeker aan te bevelen om daar te kijken voor je nieuwe TV.
6-3-2017 12:49:50
www.Sneeuwkettingen.com

Servo Sport RSS 79 sneeuwkettingen

Uitstekende website, snelle levering. en prima sneeuwkettingen.
5-3-2017 19:46:09
www.Sneeuwkettingen.com

Nordicstar

Prettige website, goed assortiment, duidelijk en zonder teveel randzaken. Prijzen zijn goed en zonder verzendkosten. Levering was erg snel zoals beloofd en in keurige doos. Aanrader.
4-3-2017 10:46:08
www.Sneeuwkettingen.com

Sneeuwkettingen

Ik was op zoek naar de ideale sneeuwkettingen . Mits dat de tijdspanne een klein probleem was om niet heel de wereld rond te kruisen om deze te zoeken ben ik bij sneeuwkettingen.com gekomen . de ideale automatische sneeuwkettingen aan een super prijs .Niet te duur en geleverd aan huis . Super snelle en correcte service .
27-2-2017 23:52:43
www.Sneeuwkettingen.com

Kwaliteit, prijs en uitstekende service!

Ik zocht een goede set sneeuwkettingen, die als je ze moet gebruiken makkelijk om te leggen zijn, je velgen mooi laten en die zichzelf spannen. Geen zin om met gezin in de auto en slechte omstandigheden gedoe te hebben met sneeuwkettingen. Sneeuwkettingen.com heeft duidelijke reviews, instructiefilmpjes en de prijs is scherp. Geen gedoe met verzendkosten en kosten voor je betaalmiddel. Mocht je net als ik je vergissen in de maat, dan ruilen ze de kettingen gewoon om. Bedankt voor de goede service!
26-2-2017 14:31:33
www.Sneeuwkettingen.com

Servo 9 R74

Perfecte service en snelle levering van bestelde kettingen. Omschrijvingen op site zijn zeer goed en duidelijk. Zeker een aanrader.
25-2-2017 14:28:09
www.Sneeuwkettingen.com

Duidelijke site, je wordt goed begeleid in het zoeken naar de juiste sneeuwkettingen. Goede prijs en snelle levering
23-2-2017 23:25:03
www.Sneeuwkettingen.com

Servo 4X4 SUV

Goeie website, heldere communicatie en snelle levering. Kortom: top! Sneeuwkettingen mooi verpakt in stevige koffer en verzegeld. Heb ze (nog) niet gebruikt, maar zullen ook wel top zijn!
23-2-2017 20:16:40
www.Sneeuwkettingen.com

sneeuwkettingen

Snelle levering, makkelijk te monteren sneeuwkettingen voor een mooie prijs.
23-2-2017 13:29:11
www.Sneeuwkettingen.com

Review site en service

De site is geweldig. Makkelijk ,overzichtelijk snel en duidelijk. Vooral de filmpjes erg goed met goede uitleg. Bestellen en leveren zonder problemen. En bedankt voor de geweldige ketting. Zoals door jullie beloofd zo ervaar ik hem ook. Met vriendelijke groet, Marc
19-2-2017 14:08:31
www.Sneeuwkettingen.com

review

Eerste bestelling misgegaan door problemen met betaling. De vragen daarover keurig en vlot beantwoord. Herbestelling gedaan en snel en correct gelever. Top service
18-2-2017 18:15:58
www.Sneeuwkettingen.com

Sneeuwkettingen

De sneeuwkettingen waren niet op voorraad echter laat in de middag wel en zodoende volgende afgeleverd super service en zeer goede kettingen blijkt uit de test en super.Een aanrader dus
18-2-2017 12:22:28
www.Sneeuwkettingen.com

Review Pewag Snox

Overzichtelijke site, snelle levering en scherpe prijzen. Het enige wat ik mis is informatie welke type sneeuwketting is aan te bevelen voor achterwielaandrijving.
18-2-2017 9:43:57
www.Sneeuwkettingen.com

Rapid matic v5

Ik heb de Rapid Matic V5 sneeuwkettingen besteld voor mijn bedrijfsbus. De gebruiksaanwijzing bleek niet helemaal te kloppen (verschillende aanwijzingen in verschillende talen, in het Nederlands klopt de aanwijzing no. 7 niet, in het Frans b.v. wel) maar met behulp van de foto's kwamen we er wel uit. Van één van de kettingen bleek echter een onderdeel niet vast te zitten geklonken. Na overleg zijn de kettingen door Sneeuwkettingen.com binnen 2 dagen opgehaald en omgeruild, en deze keer zijn ze wel goed. Samenvattend: over het product ben niet geheel tevreden, over de service zeker wel.
17-2-2017 0:39:26
www.Sneeuwkettingen.com

Snelle levering in een handige tas

Natuurlijk vergeten om sneeuwkettingen te regelen. Nog even besteld via de site en keurig op tijd geleverd. Levering in een handige tas inclusief handschoenen zodat je geen vieze handen krijgt....da's netjes. Heel blij mee.
16-2-2017 19:07:22
www.Sneeuwkettingen.com

Sneeuwkettingen beste getest door ANWB

Had eerst op de site van anwb gezocht, maar niet leverbaar in mijn bandenmaat. Uiteindelijk op deze site beland en wat een mooi bericht, de kettingen zijn ook nog eens goedkoper dan bij de anwb en zijn super snel geleverd. Super deal en een echte aanrader!
16-2-2017 10:09:14
www.Sneeuwkettingen.com

Sneeuwkettingen

Snelle levering van de zelfspannende sneeuwkettingen. Prijs/kwaliteit is prima.
13-2-2017 9:14:22
www.Sneeuwkettingen.com

Top service

Vragen duidelijk beantwoord voorafgaand aan bestelling en vervolgens snelle levering.
12-2-2017 20:55:04
www.Sneeuwkettingen.com

Super service

Online besteld voor een goede prijs, volgende dag kon ik ze afhalen op het afhaalpunt dat ik had aangegeven. Zeer betrouwbaar! Ik durf dit een ieder aan te raden.
11-2-2017 20:27:33
www.Sneeuwkettingen.com

Top!

Snelle levering en goede klantenservice, zoals het hoort.
9-2-2017 15:05:15
www.Sneeuwkettingen.com

sneeuwkettingen

Goede betrouwbare site, snelle en correcte levering en goede prijs , aanrader!
7-2-2017 11:56:54
www.Sneeuwkettingen.com

sneeuwkettingen

Goed werkende website. Erg snelle levering. Sneeuwkettingen zijn goed.
5-2-2017 13:40:02
www.Sneeuwkettingen.com

Sneeuwkettingen

Prima en snelle levering en ondersteund door informatief YouTube filmpje. Een minpunt vind ik de goedkope, armoedige handschoentjes die worden meegeleverd.
4-2-2017 8:39:51
www.Sneeuwkettingen.com

Goed product, snel bezorgd

Mooie sneeuwkettingen, Duidelijke handleiding wat tegelijk een soort plastic matje is om op te knielen als je ze erom moet leggen. Zelfspannende kettingen. Wel even oefenen vooraf. Door de instructie van leggen van de kettingen zijn ze ideaal om te gebruiken bij een auto met weinig ruimte tussen de banden en de wielkast.
3-2-2017 21:40:23
www.Sneeuwkettingen.com

Goede service

Makkelijke site, handige filmpjes, snel besteld en snel geleverd. Kettingen zien er top uit. Ik ben er blij mee, zou bijna willen dat het gaat sneeuwen in Oostenrijk zodat ik de kettingen kan uitproberen :))!
2-2-2017 17:11:51
www.Sneeuwkettingen.com

sneeuwkettingen gekocht

Prettig werkende website en een zeer snelle levering. 's Avonds om 20.00 besteld en de volgende dag in huis. Pewag sneeuwketting met een duidelijk instructie en eenvoudig en snel te (de)monteren. Zeker aan te bevelen
30-1-2017 22:46:31
www.Sneeuwkettingen.com

Sneeuwkettingen

Prima site, prima service, prima levering. En een goed product.
28-1-2017 19:37:30
www.Sneeuwkettingen.com

Service

Prettig werkende website en een zeer snelle levering. 's Avonds om 20.00 besteld en de volgende dag in huis. Pewag sneeuwketting met een duidelijk instructie en eenvoudig en snel te (de)monteren. Zeker aan te bevelen
28-1-2017 14:29:00
www.Sneeuwkettingen.com

Sneeuwkettingen

Prima service. Website zat goed in elkaar ik had de juiste maat zo te pakken. Levering binnen één dag op de aangegeven tijd. Top
26-1-2017 17:38:26
www.Sneeuwkettingen.com

Sneeuwkettingen

Prima overzichtelijke website, product snel geleverd en voldoet aan de gewenste kwaliteit.
22-1-2017 13:15:34
www.Sneeuwkettingen.com

Aanschaf sneeuwkettingen

Goede website, snelle reactie op vragen die ik via de site had gesteld. Ik heb de Servo 9 RS9 79 sneeuwkettingen besteld en deze werden zoals belooft de volgende dag geleverd.
19-1-2017 12:26:01
www.Sneeuwkettingen.com

Sneeuwkettingen

Prima sneeuwkettingen voor deze prijs. Zeer goedkoop voor een 4x4 en makkelijk om te leggen. Waarschijnlijk zal ik ze nooit nodig hebben. Rij al 15 jaar in een 4x4 en nog nooit kettingen nodig gehad. Voor de huidige banden maat had ik nog geen kettingen.
16-1-2017 14:55:46
www.Sneeuwkettingen.com

Trak LT50

zeer tevreden over de geleverde sneeuwkettingen. Had vragen over verschillende type sneeuwkettingen en ben telefonisch zeer goed verder geholpen bij het maken van mijn keuze. Levering zonder kosten en binnen de gestelde termijn. scherpe prijs, correcte info. Een aanrader.
15-1-2017 21:35:53
www.Sneeuwkettingen.com

Sneeuwkettingen

Super service! Gewenste kettingen niet op stock en andere goede voorstellen gekregen. Snelle reactie via mail en vriendelijk. Super snel geleverd zoals gezegd ook in België.... Een site om door te geven aan anderen....
15-1-2017 13:02:09
www.Sneeuwkettingen.com

Top

Nu de wintersport nadert, toch maar setje sneeuwkettingen aangeschaft. Super snelle levering. Met behulp van het filmpje zijn ze makkelijke om de banden te doen.
14-1-2017 21:55:56
www.Sneeuwkettingen.com

Michelin Easy Grip S11

Onverwachts naar de sneeuw in de bergen. In de avond de Michelin Easy Grip bekeken op een duidelijk instructiefilmpje, direct besteld via een goedwerke,nde eenshop en de volgende dag al ontvangen! Precies zoals beloofd! Keurige status up-date van mijn bestelling. Goed geregeld,
13-1-2017 12:17:10
www.Sneeuwkettingen.com

bestelling

Super snelle levering, keurige afhandeling en update per mail.
12-1-2017 16:45:17
www.Sneeuwkettingen.com

Sneeuwkettingen

Ik heb loopvlakkettingen besteld en de volgende dag waren ze al binnen. Super geregeld en ook nog eens met Afterpay met een betalingstermijn van 14 dagen. Deze site om zaken aan te schaffen raad ik iedereen ten zeerste aan. Superservice, ook na mijn telefoontje over wat technische vragen. Ze zijn altijd telefonisch bereikbaar en de uitleg is prima. De volgende keer meld ik mij weer, als ik wat wil aanschaffen. Prijstechnisch zijn ze ook zeer scherp. Goed geregeld Tom.
11-1-2017 16:09:01
www.Sneeuwkettingen.com

Helemaal tevreden

's Avonds besteld en de volgende dag al in huis. Mooie, solide sneeuwketting. Makkelijk te monteren door de twee zelfspanners. Helemaal tevreden!
9-1-2017 11:05:27
www.Sneeuwkettingen.com

Sneeuwkettingen Servo 4x4 SUV 75

Na het bestellen van de sneeuwkettingen via deze website waren de kettingen volgens afspraak de volgende dag bij mij in huis. Zoals beschreven op de website zijn de kettingen makkelijk aan te brengen en weer af te nemen. Helaas niet nodig gehad in de Pyreneeën ;-) Als ik nog eens kettingen nodig heb zal ik deze zeker weer hier bestellen.
8-1-2017 13:47:12
www.Sneeuwkettingen.com

sneeuwkettingen

Besteld en volgende dag geleverd. De door mij gekozen type sneeuwkettingen zijn zeer gemakkelijk te monteren en het aller gemakkelijkst is de zelfspanner technologie van de kettingen na montage. Helemaal blij. mvrgr folrie
6-1-2017 20:26:31
www.Sneeuwkettingen.com

Vlotte, vriendelijke service

Vlot geleverd. Top-vriendelijke assistentie aan de telefoon. Enige minpuntje is voor mij de vrij hoge bezorgprijs voor België...
6-1-2017 14:25:05
www.Sneeuwkettingen.com

Prima bedijf

Fijn bedrijf om te bestellen, vlotte levering, makkelijk zoeken. Was de derde keer dat ik hier een bestelling plaatste, een volgende keer kom ik weer terug
5-1-2017 10:14:22
www.Sneeuwkettingen.com

Sneeuwkettingen Prewag Nordicstar

Goed en snel geleverd. Prettig om het op te halen bij een servicepunt. Duidelijk op de site dat er geen bezorgkosten zijn. Dus geen verrassingen bij het afrekenen. Prima ketting met goede instructie.Kortom TOP!!
5-1-2017 8:55:59
www.Sneeuwkettingen.com

Sneeuwkettingen

Wintersport voor de deur, dus maar gauw sneeuwkettingen aangeschaft. Voor mij was het filmpje van Tom Coronel met intructies t.b.v. het product doorslaggevend. Helder, duidelijk en to the point. Iedereen weet wat voor gesodemieter het kan zijn om sneeuwkettingen om de wielen te leggen. Geweldige oplossing op deze manier.
2-1-2017 13:07:38
www.Sneeuwkettingen.com

Sneeuwketting RUD Centrax

Na wat rondzoeken op internet voor passende en goede sneeuwkettingen. En telefonisch advies van een medewerker van sneeuwkettingen.com, de RUD Centrax besteld. keurig netjes geleverd. Bleek de "stelbout" niet lang genoeg te zijn. Via telefonisch contact weer keurig een oplossing in de vorm van langere bouten aangeboden.
2-1-2017 9:28:10
www.Sneeuwkettingen.com

Sneeuwkettingen

Makkelijk de juiste sneeuwkettingen kunnen selecteren op de website. Top levering (snel!).
31-12-2016 9:37:17
www.Sneeuwkettingen.com

Super

Super gevonden. Super geleverd. En voor zowel de auto als voor ons camperbusje!
30-12-2016 19:09:01
www.Sneeuwkettingen.com

Butzi 90

Makkelijke site, goede zoek functie! Na de bestelling geplaatst te hebben goed via de mail over de status op de hoogte gehouden! Levering was snel en kwam keurig verpakt binnen.
30-12-2016 14:25:48
www.Sneeuwkettingen.com

Sneeuwkettingen

Kettingen aangeschaft voor mijn nieuwe auto. Ze nog niet uitgeprobeerd dus daar kan ik nog niets over zeggen. Wel geleverd in de gestelde termijn en keurig bericht van DHL ontvangen dat ze zijn geleverd bij mijn afhaalpunt. Nog geen ervaring met sneeuwkettingen, komend jaar zal de eerste keer zijn. Met de info op de site denk ik de juiste keuze te hebben gemaakt.
30-12-2016 12:39:44
www.Sneeuwkettingen.com

Sneeuwkettingen Centrax N892

Erg handig dat er ook filmpjes bijzitten. Hierdoor krijg je toch net die overtuiging die nodig is voor de aankoop van het product.Voor de rest goed geinformeerd betreffende de status van de order. Nu nog even testen of alles past. En laat de sneeuw dan maar vallen.
23-12-2016 17:28:32
www.Sneeuwkettingen.com

Overzichtelijke site + prima levering

Makkelijk kiezen op de site. Video's prima. Levering lekker snel!
23-12-2016 13:51:43
www.Sneeuwkettingen.com

sneeuwkettingen

what do I know welke kettingen goed zijn.... wel hier vind je alles wat je niet weet. Perfecte info, correcte prijs en aan huis geleverd
23-12-2016 11:40:52
www.Sneeuwkettingen.com

Bestelling en levering product

Voor onze nieuwe auto sneeuwkettingen gekocht. Alles was zeer duidelijk al miste ik wel info die ik zelf niet kon beantwoorden (mis hier de technische kennis voor). Kettingen besteld voor runflat banden maar ik wist van te voren niet of hier verschil in zat (tussen runflat en gewone banden). Kon dit ook niet terugvinden. Bestelling, betaling, tracking en levering uitstekend verlopen.
19-12-2016 9:28:16
www.Sneeuwkettingen.com

Sneeuwkettingen

Topsite. Snel geleverd en goed aan de prijs!
19-12-2016 6:36:47
www.Sneeuwkettingen.com

sneeuwkettingen Track Sport

Duidelijke site. Goed advies. Veel keuze.Ik hoop ze niet te gebruiken, echter de tekst en uitleg in de instructie video zijn meer dan duidelijk. Hier thuis werkte het perfect. Zeer snelle levering. Wist niet dat Tom hier ook al verstand van had ;)
18-12-2016 15:49:20
www.Sneeuwkettingen.com

Pewag kettingen

Om 21.00 besteld, de volgende dag in huis. Zeer makkelijk te monteren kettingen. Bescherming voor lichtmetalen velgen Zeer tevreden met de aankoop. Er kan mij niet genoeg sneeuw vallen
15-12-2016 21:01:41
www.Sneeuwkettingen.com

sneeuwkettingen

exact wat een koper zoekt. 1. overzichtelijke website 2. juiste informatie incl. uitleg ( youtube) 3. levering binnen de afgesproken dagen. 4. goede nazorg. kortom; zeer tevreden!
15-12-2016 18:55:52
www.Sneeuwkettingen.com

Zeer positief. Eenvoudig bestellen via de site. Snelle levering en goede prijs.
12-12-2016 18:56:17
www.Sneeuwkettingen.com

Voor mijn Passat uit 2013 Husky sneeuwkettingen gekocht. Mooie en duidelijke site en als je ook nog uitleg krijgt van een Coronel ben je toch meteen verkocht. Prijs was ook de beste. voordeel op deze site je hebt veel keuze dus je kan kiezen wat je wil. snel geleverd dus wat wil je nog meer. Kan iedereen deze site aanbevelen.
11-12-2016 11:46:53
www.Sneeuwkettingen.com

Voor mijn Golf VII via gebruiksvriendelijke website vond ik de Pewag Servo RS9 69. Na bestelling keurig en tijdig geleverd. Direct kunnen testen op mijn Golf VII. Gemakkelijk in gebruik en prima kwaliteit voor een scherpe prijs. Kortom: Prima koop ( en dus een tevreden gebruiker !)
9-12-2016 13:06:09
www.Sneeuwkettingen.com

Snelle levering, duidelijke site, dit keer voor de goedkopere ketting gekozen, daar ik nogal regelmatig van auto wissel,(staan nog 6 dozen in de schuur) en kettingen haast niet gebruik met winterbanden.
8-12-2016 14:27:18
www.Sneeuwkettingen.com

Mooie sneeuwkettingen gevonden. Eenvoudig gezocht.
7-12-2016 22:10:22
www.Sneeuwkettingen.com

Snelle levering en een goede prijs kwaliteit verhouding top sneeuwkettingen
2-12-2016 22:14:54
www.Sneeuwkettingen.com

De sneeuwkettingen zijn snel geleverd tegen een goede prijs. Hoe de sneeuwkettingen verder zijn moet ik in de praktijk nog ondervinden.
1-12-2016 20:39:01
www.Sneeuwkettingen.com

Prima uitgebreide site. stond helemaal versteld toen de sneeuwkettingen om half één op zaterdag werden bezorgd terwijl ik ze die avond er voor rond 23.00 uur had besteld. Werden geleverd in een mooie reis tas. Ik hoop dat ik ze niet nodig heb de komende winters, maar mocht dit toch nodig zijn dan heb ik de beste sneeuwkettingen bij me voor onder de Volvo V60 Plug-n hybrid. Dank! Groet, Jan
28-11-2016 9:13:55
www.Sneeuwkettingen.com

Beste lezers, Er was een probleempje met de website, maar dit is uitstekend opgelost door een telefonisch contact. De betaling is snel geverifieerd en deze website levert WEL binnen 24 uur. Daarenboven hebben ze de pakketdienst ook goed geinstrueerd. De bezorger heeft op het raam geklopt, omdat ik de deurbel niet had gehoord i.v.m. een telefoontje. Kortom, goede service, snelle levering en prijstechnisch ook scherp! Aanrader.
26-11-2016 18:32:07
www.Sneeuwkettingen.com

Mijn ervaring met Sneeuwkettingen.com was uitstekend. Het door mij gekochte produkt, Pewag Snox SXP530,(185/65, 15 inch)was daar gunstig geprijsd. De levering verliep prima. Ik had het produkt reeds de andere dag in huis. Via Track en trace is de levering prima te volgen. Helaas heb ik het produkt zelf nog niet kunnen testen want sneeuw hebben we hier nog niet gehad. Ik heb voor het produkt gekozen vanwege de uitstekende kwaliteit en eenvoudige montage. De sneeuwkettingen zijn in een handige tas verpakt, daarbij een duidelijke handleiding en handschoenen voor het plaatsen van de sneeuwkettingen. Sneeuwkettingen.com kan ik iedereen van harte aanbevelen.
22-11-2016 11:20:29
www.Sneeuwkettingen.com

Nieuwe auto nieuwe kettingen, door jullie instructie filmpjes een duidelijk beeld gekregen wat we moesten bestellen, prijs was ook gunstig levering via hl binnen 24 uur dus een tevreden klant.
21-11-2016 16:26:17
www.Sneeuwkettingen.com

Geweldig! 's-Middags besteld en de andere morgen waren mijn sneeuwkettingen er al.
18-11-2016 17:36:29
www.Sneeuwkettingen.com

Bijzondere constatering dat voor de nieuwe Volvo XC 90 hybride alleen bij jullie sneeuwkettingen 20 inch te bestellen zijn! Een bewijs dat jullie een zeer uitgebreid assortiment hebben en niet standaard zijn. Volvo NL heeft deze niet eens in het assortiment. Trouwens, snelle levering.
14-11-2016 9:34:16
www.Sneeuwkettingen.com

Zeer degelijke en makkelijk te monteren sneeuwkettingen. Getest en goedgekeurd in de bergen op ijs en sneeuw.
10-11-2016 15:27:19
www.Sneeuwkettingen.com

Op advies gekozen en het blijken perfecte sneeuwkettingen. Doordacht systeem en zeer eenvoudig aan te brengen. Absolute aanrader (zowel de Sneeuwkettingen.com als Pewag)!
29-9-2016 16:06:34
www.Sneeuwkettingen.com

Met 30 graden ben ik in de showroom geweest voor sneeuwkettingen!? Hilarisch natuurlijk! Maar we werden prima geholpen en zijn geslaagd. TOP.
7-3-2016 15:34:53
www.Sneeuwkettingen.com

Afgelopen week toch nog snel een nieuw stel sneeuwkettingen besteld bij sneeuwkettingen.com . Avonds besteld lekker makkelijk via de site waar je niet alleen uit de maat maar ook uit het type auto kan kiezen echt heel makkelijk . De andere dag voor de middag al geleverd . Echt alles klopt site , betalingswijze en levering . Gewoon Top mag natuurlijk ook wel als je als bekende Nederlander je naam eraan verbindt.
7-3-2016 11:48:30
www.Sneeuwkettingen.com

Na eerdere ervaringen met ouderwetse sneeuwkettingen nu op stap geweest met de Pewag Servo 9mm. Wat een verschil. Thuis even geoefend om het materiaal te leren kennen. Was nuttig. Eenmaal in de bergen lagen ze er zo om. Alleen het demonteren was wat gedoe aangezien de wielkasten dan vol met sneeuw zitten en er weinig ruimte is om wat rond te prutsen. Al met al zeer tevreden. Neem een kleedje mee om op te zitten en doe een oude jas aan.
6-3-2016 10:22:43
www.Sneeuwkettingen.com

Sneeuwkettingen overal uitverkocht behalve bij coronel! Goed advies en de verkoper mee naar buiten en in de regen op de buik onder de BMW. Gekozen voor zelfspanners van attiwa clack en go's. Kwam als laatste aan in de rij en reed als eerste weg. Top!
5-3-2016 15:01:43
www.Sneeuwkettingen.com

Voor het eerst naar wintersport. Dus ook sneeuwkettingen zoeken. Terecht gekomen bij sneeuwkettingen.com, Duidelijk, helder, en vooral zeer gemakkelijk zoeken (je hoeft maar 3 maten in te voeren), en je krijgt de resultaten. Scherpe prijzen en snelle levering. Zeer tevreden.
5-3-2016 15:01:28
www.Sneeuwkettingen.com

Voor het eerst naar wintersport. Dus ook sneeuwkettingen zoeken. Terecht gekomen bij sneeuwkettingen.com, Duidelijk, helder, en vooral zeer gemakkelijk zoeken (je hoeft maar 3 maten in te voeren), en je krijgt de resultaten. Scherpe prijzen en snelle levering. Zeer tevreden.
2-3-2016 14:33:51
www.Sneeuwkettingen.com

Het selecteren vd gewenste sneeuwketting was via de website erg gebruikersvriendelijk De gewenste bandenmaat kon worden opgegeven en vervolgens werden er een aantal suggesties gedaan. Op basis van deze suggesties mijn keuze gemaakt Snelle levering (conform afspraak) van de sneeuwkettingen Product was goed verpakt Heb de sneeuwkettingen zelf nog niet gebruikt dus daar kan ik geen oordeel over geven
29-2-2016 18:49:16
www.Sneeuwkettingen.com

Gemakkelijk bestellen, snelle levering. Top! Volgende keer weer. Oefenen met sneeuwketting hoeft helemaal niet meer. Videofilmpjes spreken voor zich. Nu maar hopen dat ik ze niet nodig heb ;)
28-2-2016 17:42:37
www.Sneeuwkettingen.com

Website biedt gemakkelijke selectie uit de beschikbare sneeuwkettingen. Wat ik vooral goed vind, zijn de video filmpjes, waarin wordt uitgelegd hoe ieder type ketting omgelegd moet worden. En de handige tips van Tom zijn prima natuurlijk. De levering was supersnel!
26-2-2016 9:31:16
www.Sneeuwkettingen.com

Goeie service, en snelle bezorging.
22-2-2016 21:19:52
www.Sneeuwkettingen.com

Gemakkelijke selectie van geschikte kettingen obv ingegeven bandenmaten. Hierna eenvoudig te bestellen. En daarna vlotte levering! Kettingen zelf zijn ook gemakkelijk om te leggen, geen probleem Zeer aanbevelenswaardig dat sneeuwkettingen.com
22-2-2016 14:52:22
www.Sneeuwkettingen.com

Wat betreft de site; deze is prima en goed overzichtelijk. Ook een duidelijke maattabel voor de opgave van de maat van de banden. Wat betreft het product; Nieuwe sneeuwkettingen..., of we ze nodig hebben weet ik niet, waar we heen gaan ligt op dit moment geen sneeuw, maar wat niet is kan nog komen... Ik kan dan ook (nog) geen review schrijven omtrent het product. Ik hoop dat ik mag ervaren dat het een fantastisch product is, want dan betekent dat dat we sneeuw hebben gehad! ??
22-2-2016 11:49:25
www.Sneeuwkettingen.com

binnenkort naar de sneeuw, dus deze ketting gekocht en natuurlijk thuis eerst zonder sneeuw geprobeerd. Met de nodige sneeuwketting ervaring zijn dit wel de makkelijkst te monteren. TOP Als ik ze dit jaar nodig heb schrijf ik nog een review
22-2-2016 11:13:08
www.Sneeuwkettingen.com

Snelle levering en voor die prijs een goede ketting.
22-2-2016 10:26:11
www.Sneeuwkettingen.com

Prima standaard sneeuwkettingen, ik heb ze wel vooraf geprobeerd en het lijkt makkelijker dan het op het filmpje van Tom lijkt... Het moeilijkste deel is de verbinding aan de achterkant van het wiel. Je moet er even handig in worden maar oefen wel vooraf!
21-2-2016 16:15:30
www.Sneeuwkettingen.com

Recent de clack & go prestige 11 besteld. Na snelle levering de kettingen direct maar even thuis geprobeerd, zoals Tim of Tom (je weet het nooit) je ook aanbeveelt! Het zijn de makkelijkste kettingen (in deze prijsklasse) die ik tot nog toe gekocht heb. Dat is weer een irritatie factor minder als je na 10 uur rijden voor de laatste 2 KM de kettingen erom moet leggen.
21-2-2016 15:18:40
www.Sneeuwkettingen.com

2 dagen voordat we weggingen naar de winkel in Naarden geweest na goede voorlichting de juiste sneeuw ketting, gelukkig hadden ze de sneeuwketting op voorraad
21-2-2016 14:36:41
www.Sneeuwkettingen.com

De kettingen waren niet op voorraad toen ik de eerste keer ging kijken. Maar doordat je een bericht kunt krijgen als ze weer op voorraad zijn toch op deze site blijven hangen i.v.m. de scherpe prijs. Ook het feit dat ze een stenen winkel in Naarden hebben helpt bij de keuze. Toen de kettingen weer voorradig waren kreeg ik een keurig mailtje, waarna de bestelling vlot verliep. Ook de bezorging (geen kosten) ging vlot. Kortom goede service (een mailtje zodra iets weer voorradig is), scherpe prijs en een vlotte afhandeling. Wat wil je nog meer?
20-2-2016 18:24:28
www.Sneeuwkettingen.com

Sneeuwkettingen voor grote velgmaat met kleine wielkast. Perfect advies gekregen en besteld. Volgende dag geleverd, helemaal top!
19-2-2016 10:49:19
www.Sneeuwkettingen.com

perfecte omschrijving op de site en bestelling was binnen 1 dag geleverd, helemaal top!
18-2-2016 18:22:54
www.Sneeuwkettingen.com

Duidelijke en makkelijke website.Snelle afhandeling en levering!
18-2-2016 17:59:28
www.Sneeuwkettingen.com

Snelle levering, en uitstekende sneeuwkettingen. Meer eenvoudige bevestiging is er niet.
18-2-2016 15:27:13
www.Sneeuwkettingen.com

Ik heb de kettingen nog niet gebruikt, maar vooralsnog bevallen ze prima. Prettige site, snelle levering en netjes verpakt.
16-2-2016 11:23:26
www.Sneeuwkettingen.com

Goede uitleg op site, zelfs met voorbeeldfilm voor montage en demontage. Als je alles leest, heb je geen vragen meer. Goede prijs en snelle levering via DHL. Ook bevestiging en voortgang goed te volgen. gewoon top!
14-2-2016 20:01:13
www.Sneeuwkettingen.com

Goede sneeuwkettingen, Zeer snelle levering en in een goed koffertje verpakt! Zeker aan te raden!
13-2-2016 12:15:24
www.Sneeuwkettingen.com

Een product waarvan je eigenlijk stiekem hoopt dat je 'm niet nodig hebt. Dit is een goede basic (en betaalbare) ketting die makkelijk in gebruik is (binnen een minuut gelegd). Bovendien snelle levering ('s avonds besteld en de volgende dag in huis).
12-2-2016 18:37:29
www.Sneeuwkettingen.com

Zelf ben ik helemaal niet handig of technisch, maar ik hou wel van mooie auto's en veiligheid. Ik ga straks voor het eerst op wintersport met mijn Alfa Romeo Mito en in Oostenrijk is het verplicht sneeuwkettingen te hebben. Ik heb Pewag sneeuwkettingen besteld, 2 dagen nadat ik ze had besteld waren ze al bij mij thuis, super! Ik heb ze natuurlijk meteen uitgeprobeerd en het gaat super makkelijk, binnen een paar minuten zitten ze om mijn banden. TOP!
12-2-2016 10:09:22
www.Sneeuwkettingen.com

Snelle levering, goede gebruiksaanwijzing. Sneeuwkettingen ogen niet heel sterk maar zullen vast wel voldoen.
11-2-2016 16:50:32
www.Sneeuwkettingen.com

Op zaterdag besteld , zeer snel geleverd en deze gelijk maar eens getest. Omleggen is super . binnen 2 minuten had ik de "socks" eronder liggen. Enige minpuntje is dat je aardig je best moet doen om de socks weer terug in het bijgeleverde tasje te krijgen, deze had iets groter mogen zijn. Maar dit doet niks af aan de werking. Weet niet of ik ze nodig heb (afgelopen 17 jaar niet ) dus de kans acht ik niet zo groot verder.
11-2-2016 14:09:25
www.Sneeuwkettingen.com

Deze week had ik 's avonds sneeuwkettingen besteld. De volgende ochtend waren ze al geleverd en belangrijker nog..... Gelijk heb ik ze gepast en de eenvoud waarmee op de film de kettingen om de banden werd gedaan klopt!!! Echt een aanrader!!!
11-2-2016 12:54:17
www.Sneeuwkettingen.com

Snelle en nette afhandeling. Spullen snel geleverd en goed via de mail op de hoogte gehouden. Ook erg handig dat je kan betalen via afterpay. Kortom een aanrader!!
9-2-2016 16:49:18
www.Sneeuwkettingen.com

Op vrijdag om 20:15 besteld bij Sneeuwkettingen.com. Zaterdag geleverd, op verzoek bij een afhaalpunt.Via DHL goede info over het bezorgtraject.De kettingen 215/50 17 zaten netjes verpakt en waren voorzien van een duidelijke handleiding.De thuismontage ging vlot en soepel, zodat ik verwacht dat dit onderweg ook goed gaat.
8-2-2016 20:41:21
www.Sneeuwkettingen.com

Na wat oriëntatie op internet voor sneeuwkettingen ben ik uiteindelijk uitgekomen bij sneeuwkettingen.com. De Pewag kettingen die ik bestelde zijn voordelig en van voldoende kwaliteit om het risico op te vangen tijdens de wintersport. De kettingen zijn netjes verpakt in koffertje met een duidelijke instructie op kunststof tekening. De bestelprocedure is eenvoudig en de levering was supersnel. vrijdagavond besteld en volgende dag al bij afhaalpunt opgehaald. Heb ik mooi nog even de tijd om voor de deur te oefenen met het omleggen van de kettingen (:
8-2-2016 19:38:17
www.Sneeuwkettingen.com

Wat een super service! Afgelopen vrijdag de Rud Hybrid H109 kettingen om 1945uur besteld en zaterdagmorgen om 0910uur stond DHL voor de deur. Grote verrassing dat het zo snel ging, vooral omdat er werd aangegeven, dat bij betaling via PayPal de levering 1 dag langer zou duren. Dankzij sneeuwkettingen.com en DHL kunnen wij zorgeloos op vakantie. De combi Tom Coronel en DHL in de WTCC klopt ook helemaal ;)
8-2-2016 16:55:08
www.Sneeuwkettingen.com

Fijne sneeuwketting snel om te leggen en betaalbaar. snelle levering zeer tevreden
8-2-2016 11:27:34
www.Sneeuwkettingen.com

Uiterst correcte en snelle behandeling van de bestelling. Bijzonder tevreden over het gelopen traject.Duidelijk omschrijvingen en gemakkelijke procedures.Prima keuze van sneeuwkettingen vooral m.b.t de gebruiksvriendelijkheid.
5-2-2016 19:21:10
www.Sneeuwkettingen.com

De site straalt eenvoud uit. Vul de bandenmaat in en je weet wat er te koop is. Icoontjes geven aan wat de ANWB van de kwaliteit vindt. Bestellen is als iedere andere site. Geen probleem. Makkelijk is dat je de sneeuwkettingen elders, bij een DHL afleverpunt, kunt laten bezorgen. Ik ben niet altijd thuis. Daarom is afhalen makkelijk. Topper.
4-2-2016 14:29:48
www.Sneeuwkettingen.com

Afgelopen weekend sneeuwkettingen besteld, keurig binnen 3 dagen geleverd zonder bezorgkosten en prijstechnisch scherp. Prima ervaring.
4-2-2016 13:46:28
www.Sneeuwkettingen.com

Goede ervaring. Kettingen besteld, kort daarna in huis, volgens afspraak.Kettingen makkelijk en snel om te leggen.
1-2-2016 20:54:51
www.Sneeuwkettingen.com

Top product. Eenvoudig en zeer snel om te leggen. Geen geklooi ( altijd in donker, kou en/of centimers sneeuw op wegdek. Spant zichzelf en beschadigd velg niet. Een echte aanrader.
1-2-2016 15:52:20
www.Sneeuwkettingen.com

Duidelijk, snel en goedkoop. En geen enkel probleem met het monteren van de kettingen. Prima!
30-1-2016 22:47:12
www.Sneeuwkettingen.com

Goede kettingen en eenvoudig monteren. Prima voor mijn velgen. Ben er zeer content mee. Ik heb ze onder mijn 2015 Passat. Eenvoudig te bestellen en volgende dag geleverd.
30-1-2016 19:52:32
www.Sneeuwkettingen.com

Snelle bezorging en voor de deur uitgeprobeerd .Hij lag er snel onder en trok zich daadwerkelijk bij het terug rijden aan zodat hij er strak omheen zat. Nu op naar vak
28-1-2016 20:48:15
www.Sneeuwkettingen.com

Voor onze camper van 6500 kg was het moeilijk om de juiste sneeuwkettingen te zoeken. Een mail naar sneeuwkettingen.com leveren een tel op van een van hun medewerkers welke nog wat meer info wilde om er zeker van te zijn dat er een goed advies werd uitgebracht en dat zonder enige verder verplichting. Sneeuwkettingen besteld en de andere dag in huis, perfect verlopen en niet duur
28-1-2016 20:03:03
www.Sneeuwkettingen.com

Perfecte ketting, eenvoudige montage ook voor zware SUV. Goede service, snelle levering en goede informatie over te doorlopen stappen.
28-1-2016 16:41:21
www.Sneeuwkettingen.com

Duidelijke website. Bestelde kettingen werden snel en prima verpakt bezorgd. Van harte aanbevolen leverancier.
26-1-2016 10:58:20
www.Sneeuwkettingen.com

Voor onze 4wd auto hebben wij 2 sets Pewag Brenta-C 4x4 XMR 82,(265/75, 16 inch) gekocht voor off-road gebruik in Zweden. De kettingen zijn zeer eenvoudig om te leggen. Moeten daarna nog 2 keer nagetrokken worden(na 500 meter en 2 km) om ze goed strak te spannen. Door zeer dikke sneeuw geploegd van zo een 60 a 70 cm zonder enig probleem! Zijn er ook weer zeer makkelijk vanaf te halen.
25-1-2016 19:06:00
www.Sneeuwkettingen.com

Super snel, de volgende dag in huis ! Overzichtelijke site en gebruiksvriendelijk. Een aanrader om sneeuwkettingen te kopen bij deze site.
24-1-2016 21:48:24
www.Sneeuwkettingen.com

Na andere winterwielen gekocht te hebben moest er ook een nieuwe set sneeuwkettingen komen. De Trak 210 functioneerde fantastisch, thuis dop passen en binnen 3 minuten ligt de ketting er tijdens de vakantie op. De Trak 211 werkt wederom perfect. Voor 21.00u besteld, dag daarna in huis.
23-1-2016 20:13:41
www.Sneeuwkettingen.com

Deze sneeuwkettingen waren eenvoudig om mijn banden te leggen. Het is een meer universele maat. Dat betekende dat de sneeuwkettingen iets groter waren dan goed was voor mijn banden (Toyota Aygo). Als je een beetje creatief bent passen ze daarna makkelijk. Prima sneeuwkettingen voor deze prijs!
23-1-2016 19:42:12
www.Sneeuwkettingen.com

Ik heb ze net ontvangen, mooi op tijd geleverd, en een keer opgelegd om te testen. De wagen heeft vrij brede banden en een krappe wielkast. Daardoor was het moeilijk om de rekkoord over de achterkant aan te spannen. Het vuil van de wielkast zit tot aan je ellebogen. Ook was het moeilijk te controlen of de blauwe velgbeschermers correct zitten. Bij een tweede test ging het al veel vlotter en valt alles mooi op z'n plaats, ook de bescherming voor de alu velg. Volg dus de raad uit het filmpje en test ze thuis...echt! Ik heb de test gedaan mét werkhandschoenen en dat ging vlot. Nu zoek ik nog een oplossing voor de vuile mouwen. Poetshandschoenen?
22-1-2016 13:41:38
www.Sneeuwkettingen.com

Duidelijke website met eenvoudig zoeken en voldoende informatie en easy checkout. Makkelijke navigatie over de website. Goede performance. Heeft alles wat een e-commerce website goed maakt. Goede kopersexperience. Binnen 2 dagen geleverd tegen goede prijs.
22-1-2016 12:36:23
www.Sneeuwkettingen.com

Goed geregeld. Snelle levering en goedkoopste.
21-1-2016 20:32:31
www.Sneeuwkettingen.com

's Middags de Pewag NordicStar sneeuwketting besteld, de andere dag al in huis. Meteen aan het oefenen gegaan - sneeuwkettingen moeten altijd in het donker en op een ongelukkige plek gemonteerd - en na het lezen van de duidelijke instructies binnen een minuut om de band gelegd. Handige opbergbox, met handschoentjes en reserve schakels. De instructies zijn groot en op plastic geprint, zodat je ze zelfs bij het monteren in de sneeuw kunt leggen. Laat de sneeuw maar komen :).
21-1-2016 17:48:25
www.Sneeuwkettingen.com

Duidelijke website met alle benodigde informatie voor het plaatsen van een bestelling! Voor de aanschaf van sneeuwkettingen is dat belangrijk. De bestelling snel ontvangen, in praktische verpakking en heel goede instructie voor het inkorten/verlengen van de kettingen. Een aanschaf voor jaren, omdat de kettingen om veel bandenmaten passen en hiervoor eenvoudig passend zijn te maken!
17-1-2016 19:41:28
www.Sneeuwkettingen.com

Prima en snel geleverd. Kettingen ook prima. Alleen opbergbox niet handig; eenmaal de kettingen eruit is het lastig ze er weer in te krijgen zoals het hoort.
15-1-2016 21:14:09
www.Sneeuwkettingen.com

Super snelle levering! Top kettingen! Was de enige die nog binnen 24 uur kon leveren.
15-1-2016 12:30:57
www.Sneeuwkettingen.com

Super snel en simpel om de band heen te leggen, fantastisch! Bedankt Tom. :-)
15-1-2016 11:17:47
www.Sneeuwkettingen.com

De aankoop is een uitstekend product met een zeer handige tas waarin de sneeuwkettingen gemakkelijk mee te nemen zijn. Daarnaast was de verzending ook uitstekend. Duidelijke site, snelle afhandeling en een makkelijke manier van bestellen. Ik zou dit zeker aanraden aan iedereen die sneeuwkettingen nodig heeft!
11-1-2016 21:10:31
www.Sneeuwkettingen.com

Eerst onafhankelijke testen gelezen (o.a. ANWB), daarna heldere website bezocht en product besteld. Zeer snelle levering (volgende morgen, binnen 12 uur!). Opleggen en afnemen geoefend - nu nog een pak sneeuw!
11-1-2016 20:37:26
www.Sneeuwkettingen.com

Dit model ketting kende ik al, alleen een andere maat nodig. Vrijdagavond besteld en zowaar zaterdag al bij het ophaalpunt geleverd. Dat had ik biet verwacht ??
11-1-2016 16:14:37
www.Sneeuwkettingen.com

Top geholpen bij de aanschaf van een set maggi trak 4x4 sneeuwkettingen. Vriendelijk geholpen, goede uitleg en een scherpe prijs!
9-1-2016 21:35:31
www.Sneeuwkettingen.com

Uitstekende ervaring gehad met de aanschaf van mijn sneeuwkettingen bijsneeuwkettingen.com.de site was overzichtelijk , de leertijd supersnel en alles betaalbaar, correct en precies zoals je altijd hoopt dat een transactie zal gaan. Complimenten
9-1-2016 14:03:28
www.Sneeuwkettingen.com

In de namiddag besteld en de volgende dag netjes geleverd, bovendien een snelle en correcte afhandeling van vragen. Een hele goede ervaring. De MAGGI Trak sneeuwkettingen - het is nu mijn tweede set - zijn echt geweldig. Het omleggen is echt een kwestie van 1-2 minuten, terwijl het demonteren nog sneller gaat. Heb ook ervaring met traditionele kettingen, maar dat is echt een miserie om te plaatsen bij -15'C, een berg sneeuw en pikkedonker. Geen enkel probleem met de MAGGI trak!
8-1-2016 9:00:05
www.Sneeuwkettingen.com

Deze composiet sneeuwkettingen krassen mijn velgen niet, voor mij heel belangrijk. Daarbij super snel en simpel om de band heen te leggen, fantastisch! Mooi, zeer betaalbaar alternatief voor stalen kettingen. Snel geleverd en via email op de hoogte gehouden wanneer zending geleverd zou worden. Kortom, top product en snel in huis. Fijne online winkel ervaring. Complimenten voor sneeuwkettingen.com
7-1-2016 21:15:08
www.Sneeuwkettingen.com

Ik ben al heel blij met deze nieuwe Maggi Trak 271 van sneeuwketting.com De Audi dealer beveelt ze aan vanwege de snelle en gemakkelijke montage bij een Audi met 19" velgen. Moet nog wel op vakantie en er moet nog sneeuw vallen in Italie! Denk dat ze heel fijn zijn. Zouden ze ook fijn zijn in het zand. Want ik ben vandaag niet uitgevallen in Dakar 2016 dus kan ze nog testen...
7-1-2016 19:55:48
www.Sneeuwkettingen.com

De sneeuwkettingen werden erg snel geleverd, en precies volgens verwachting. Gelijk de sneeuwkettingen gepast, en ze werken prima. Kosten vergeleken met andere shops, maar sneeuwkettingen.com had de beste reviews en vergelijkbare prijzen! Dank.
2-1-2016 14:51:04
www.Sneeuwkettingen.com

Enkel jaren geleden Pewag Servo 4x4 SUV 79 besteld via deze site. Uitstekend service. Snel, duidelijk, kortom prima webshop. Wat betreft het producten van Pewag Servo SUV 4x4 'lijn': Omwille van de uiterst makkelijke montage van de deze sneeuwkettingen (tevens voorzien van duidelijke instructies a-la IKEA :-) ) heb ik dit jaar deze 'soort' terug aangekocht (daar ik momenteel over een andere bandenmaat beschik). Dit jaar dus Pewag Servo 4x4 SUV 77 aangekocht. Wederom prima service van deze webshop. Bestelling geplaatst op 24/12/2015. Had verwacht dat omwille van de feestdagen de levering tot een week kon bedragen aangezien ik in België vertoef. Mis dus, op 28/12/2016 werden de sneeuwkettingen netjes thuis geleverd. Wederom, prima snelle en correcte service (en tevens een bevestiging van de goede service welke ik een paar jaar geleden mocht ervaren). Thumbs-up !!! Doe zo verder.
31-12-2015 22:47:43
www.Sneeuwkettingen.com

Super duidelijke site en hele snelle levering
30-12-2015 16:35:04
www.Sneeuwkettingen.com

Supersnel antwoord op mijn vragen en supersnelle levering. Tegen een heel goed bedrag: € 20,00 onder de adviesprijs. Als ik terug ben van de wintersport volgt dan mijn belevingen met de Michelin Easy Grip.
29-12-2015 23:35:37
www.Sneeuwkettingen.com

Na de instructie video op YouTube te hebben gekeken even de kettingen om de banden gelegd. Het ging verbazend simpel. Echt een topper. Ook tevreden over de snelle levering.
26-12-2015 20:06:53
www.Sneeuwkettingen.com

Goede service. Pakketdienst was misgegaan, maar er werd een goede oplossing aangeboden. Toch op tijd op vakantie.
21-12-2015 19:24:15
www.Sneeuwkettingen.com

Net mijn sneeuwkettingen The One 90 uitgeprobeerd. Passen perfect. Goede kwaliteit. Praktisch opbergkoffertje. Ze zijn makkelijk op te leggen en strak te spannen. Passen prima op mijn Volvo V70. Maat banden is 225/45, 17 inch. Weinig ruimte in de wielkassen maar gaat goed. Bescherming van de aluminium velgen is slim gemaakt. Bij sneeuwketting.com besteld omdat de uitleg duidelijk was. De volgende dag al geleverd. Prima. Vervolgmail met de vraag of alles naar wens is, is natuurlijk volledig geautomatiseerd. Maar toch fijn dat er zo direct naar gevraag wordt. Kortom. Aan te bevelen.
17-12-2015 14:21:53
www.Sneeuwkettingen.com

Eergisteren bestel en gisteren in huis, snelle levering dus! De "kettingen" uitgepakt en even getest. In 7 minuten heb ik de easygrip erop gezet en er weer afgehaald. Ik zeg; dat is makkelijk en vlot genoeg! Laat het nou eens 10 minuten per wiel zijn in het donker in de sneeuw, dat is nog steeds acceptabel. Daarbij komt dat ze veel minder wegen dan de traditionele kettingen. Kortom, blij mee en bedankt voor de snelle service!
15-12-2015 15:14:08
www.Sneeuwkettingen.com

Vertrek a.s. vrijdag naar Oostenrijk. Heb de kettingen sinds zaterdag binnen en vanmorgen uitvoerig getest, d.w.z. een paar keer om de banden gelegd en er afgehaald zodat ik onderweg, indien nodig te gebruiken, niet voor verrassingen kom te staan. Prima te doen voor een alleengaande dame. Duidelijke bijgesloten instructie en handig verpakt. Ook van te voren even de instructievideo bekeken.
14-12-2015 8:54:38
www.Sneeuwkettingen.com

Super service. Alle tijd genomen om me goed voor te lichten.
14-12-2015 7:54:14
www.Sneeuwkettingen.com

Duidelijke website en productomschrijvingen en instructievideo's. Zeer snelle levering door DHL. Achteraf betalen met 2 weken betaaltermijn, super! Ga pas in januari richting de sneeuw maar ben nu al blij met de kettingen.
13-12-2015 9:16:46
www.Sneeuwkettingen.com

Via de website sneeuwkettingen.com heb ik makkelijk geschikte sneeuwkettingen voor mijn auto gevonden. In de lijst werden testresultaten ook weergegeven, dus makkelijk om de kwaliteit te beoordelen. De levering heb ik via een DHL Parcelstation laten verlopen. De zending was daar zoals beloofd de volgende dag. Het station is dag en nacht open, dus geen gedoe met een bezorger-aan-de-deur-als-je-niet-thuis-bent. Ik kwam voor de eerste keer bij zo'n station. De werking is heel duidelijk. Thuis de sneeuwkettingen (Pewag Servo 9mm nr. 64) alvast om de auto gelegd. Het zijn echt kwaliteitskettingen. Daarnaast is over alles nagedacht: de verpakking bestaat uit 2 delen zodat de kettingen niet door de war raken; de gebruiksaanwijzing is op een groot plastic vel gedrukt. Kettingen omleggen ging prima. Tip: kijk ook even op YouTube voor een instructievideo. Laat de wintersport maar komen!
11-12-2015 21:43:19
www.Sneeuwkettingen.com

Voor het eerst naar Oostenrijk in de winter. Met gezin en gebruik van een rolstoelbus. Via de website van sneeuwkettingen.com heel eenvoudig de juiste passende kettingen gevonden. Na bestelling, de volgende dag al in huis. Via internet, na ontvangst ook de digitale factuur ontvangen. In de mail een link naar het betaalprogramma van de bank, waardoor betaling ook eenvoudig en snel verliep. Alles bij elkaar, prima informatie, snelle service en afhandeling. Wij zijn super tevreden!
11-12-2015 10:51:23
www.Sneeuwkettingen.com

Wat een supersnelle en fantastisch service van sneeuwkettingen.com, nog net voordat ik met wintersport vertrek nieuwe Michelin Easygrip gekocht op basis van de positieve en perfecte video instructie van Tom Coronel deze keuze kunnen maken. Levering al direct volgende dag! Kan deze website sneeuwkettingen.com dus daarom aan elke wintersporter aanbevelen! Fijne dagen gewenst!
15-8-2014 0:00:00
www.Sneeuwkettingen.com

Met een vertrouwd gezicht en duidelijke webshop

Natuurlijk voelt het gelijk al prettig als Tom Coronel het gezicht is wat je gelijk ziet als je de site bezoekt. Fijn is het filmpje met de duidelijke en brede uitleg van Tom, en nog een extraatje na je bestelling krijg je nog een dank filmpje te zien van Tom. Dat is dus dik in orde! Ik kwam uit op pewag sneeuwkettingen van edel staal en voor het budget wat ik voor ogen had.Kende eerst het merk niet maar weet nu inmiddels dat het een groot erkend internationaal bedrijf is dat al heeeeeeel lang bestaat dus dat is ook weer dik in orde!ik ben er super blij mee!
5-4-2014 0:00:00
www.Sneeuwkettingen.com

De levering is net zo snel als Tom Coronel.

Eenvoudig bestellen, bestelde is goed te volgen met track and trace, kortom van start tot finish klasse!
16-3-2014 0:00:00
www.Sneeuwkettingen.com

Zeer heldere site, snelle levering en goede communicatie.

Derde keer dat ik iets aanschaf bij één van de shops. Krijg wat ik heb gevraagd (niet uitverkocht zoals bij anderen waarbij site niet up to date is). Goede informatievoorziening via mail en digitale documenten Snelle levering en goede track and trace info. Drie keer ook de beste prijs van alle aanbieders.
11-3-2014 0:00:00
www.Sneeuwkettingen.com

Goed personeel

Deze winkel is goed. Personeel was erg behulpzaam, nemen de tijd en weten waar ze het over hebben. als het moet betaal dan iets meer voor de service en kennis dan zomaar iets in je maag gesplitst krijgen waar je later spijt van krijgt.
26-2-2014 0:00:00
www.Sneeuwkettingen.com

Foutje, goed opgelost

Vorige week de Top Tien van Rud besteld bij sneeuwkettingen.com. Helaas kwam ik er thuis achter dat ik de verkeerde maat had besteld. Meteen gebeld met klantenservice en professionele aanpak. Juiste pakket alsnog geleverd die wel paste. Proficiat!
17-2-2014 0:00:00
www.Sneeuwkettingen.com

Top!

hele snelle service, totaal geen klachten!
3-2-2014 0:00:00
www.Sneeuwkettingen.com

Pakket kwijt

Had sneeuwkettingen besteld, maar ging mis met de levering, TNT had het pakket ergens anders gedeponeerd. Telefonisch via klantenservice Creative2fit goed, snel en prettig geholpen. Goed adres om te bestellen.
31-1-2014 0:00:00
www.Sneeuwkettingen.com

Duidelijk en goedkoop

BEste , Heb vorige week kettingen gekocht via jullie Website. - Goede navigatie in de website - Duidelijke prijsopgave - Snelle levering aan huis En .... Veel goekoper dan enkele groothandelaars in Belgie zoals Mak*o :) Prijs Mak*o was 169Euro jullie 120Euro ( incl transport ) Groetjes Peter
19-1-2014 0:00:00
www.Sneeuwkettingen.com

Dikke 8!

e-mail berichtgeving stipt, duidelijk en keurig verzorgd. Bestelling, conform afspraak na 1 werkdag, produkt goed verpakt, alle onderdelen en instructies aanwezig. Een dikke "8 ""als rapportcijfer.
26-12-2013 0:00:00
www.Sneeuwkettingen.com

Snel, goed en betrouwbaar

Wij hebben op de valreep de sneeuwkettingen besteld, en ze zijn flitsend snel bezorgd. Fijn is dat we ze ook terug kunnen sturen in nieuw en ongebruikte staat. Dat kunnen we gelukkig doen, want de wegen waren allemaal in prima staat tijdens onze vakantie. We zijn dus ook met deze mogelijkheid erg blij.
23-12-2013 0:00:00
www.Sneeuwkettingen.com

Sneeuwkettingen, veel te snel bezorgd :-)

Gisterenmiddag sneeuwkettingen voor mijn auto besteld, stond vanmorgen de dame met het pakketje al op de stoep. Ik ga pas in februari, maar ik dacht met de kerstdrukte zal het wel even duren, niet dus bij Sneeuwkettingen.com razendsnel en tegen een super lage prijs, de laagste van Nederland, prima want ik geef al genoeg geld uit deze maand. Een aanrader dus.
23-4-2013 0:00:00
www.Sneeuwkettingen.com

Zonder twijfel de beste keuze

Top zaak! betere prijzen, breed assortiment, overzichtelijk, eenvoudig online te bestellen, goede communicatie en snelle levering.
2-2-2013 8:30:29
www.Sneeuwkettingen.com

Pewag sneeuwkettingen aan scherpe prijs . Besteld op woensdagavond na 20u00 , betaald met visa en vrijdagmorgen om 10u00 geleverd in Belgie. Een aanrader !
24-12-2012 23:46:08
www.Sneeuwkettingen.com

Pewag servo kettingen op vrijdagavond besteld, en deze werden op maandag bezorgd. Met de feestdagen had ik deze pas op donderdag verwacht, dus perfecte snelle levering! Als ze nu net zo eenvoudig om te leggen zijn is het helemaal top ;-)
17-1-2012 16:37:30
www.Sneeuwkettingen.com

Snelle levering van de Maggi for All. Is een goede ketting voor een goede prijs. Goede grip op een besneeuwde weg.(Oostenrijk begin januari) Het omleggen is ook dankzij de instructievideo van Tom, speciaal voor deze ketting, met een keer thuis oefenen, een peuleschil. Heveltjes werken goed bij het spannen en naspannen. Kortom, zeker ook door de video, een aanrader!
15-1-2012 13:43:25
www.Sneeuwkettingen.com

Vanwege Tom zijn kop bestelling gedaan, immers, dan zou de aflevering zeer snel moeten zijn!! Duurde 1 dagje langer dan ik dacht, ff bellen met de Helpdesk, en t leek erop dat mijn bestelling uitverkocht zou zijn, dus ik zou mijn geld terugkrijgen (uiteraard). Maar 10 minuten later kreeg ik belletje van dezelfde helpdeskmedewerker, dat mijn kettingen onderweg waren (ik had dus de laatste). Al met al: helemaal goed gegaan ondanks misverstand, en een goede helpdeskmedewerker! Ik gooi "the word out on the street" dus, is logisch. Ga zo door jongens en hou dat service nivo vast!
1-2-2011 16:50:24
www.Sneeuwkettingen.com

goeie prijs en bestelling binnen 1 werkdag in huis! helemaal top.
29-12-2010 16:02:48
www.Sneeuwkettingen.com

Ik wens jullie allen persoonlijk te feliciteren met de snelle en professionele aanpak van mijn order. Op amper 24u tijd werd mijn bestelling geleverd op het opgegeven adres. Dit is een voorbeeld van professionaliteit en service ! Bedankt ! Schollaert Geert, België
24-12-2010 17:22:29
www.Sneeuwkettingen.com

Ik heb de Maggi Trak Auto sneeuwkettingen besteld, helemaal super service super goed brstelling na 1,5 dag al in huis en de ketingen zijn hun geld dubbel en dwars waard. Binnen 20 seconden ligen ze er om dus met een minuut rij je met je kettingen, helemaal top!!! Dus kort om super service super levering en super kettingen! echt een aanrader.....
9-12-2010 10:42:46
www.Sneeuwkettingen.com

Had sneeuwkettingen besteld, maar ging mis met de levering, TNT had het pakket ergens anders gedepondeerd. Telefonisch via klantenservice Creative2fit goed, snel en prettig geholpen. Goed adres om te bestellen.
10-2-2010 10:40:10
www.Sneeuwkettingen.com

Veel keuze, ook voor niet courante bandenmaten. De levering naar belgië was snel en juist. Doe zo verder zou ik zeggen.
14-3-2009 21:00:01
www.Sneeuwkettingen.com

Uitstekend dat eerst een keuze gemaakt kan worden voor de bandenmaat. Jammer dat in de checkout het telefoonnummer wel verplicht moet worden ingevuld, maar niet zo staat aangegeven.
14-2-2009 16:17:20
www.Sneeuwkettingen.com

Professioneel aan de telefoon. Eerlijke informatie en houden zich aan hun woord. Bovendien hele snelle levering. Nog sneller dan afgesproken. Kortom een dikke pluim verdiend
14-2-2009 12:43:31
www.Sneeuwkettingen.com

I recently bought the autosock basically because I was so curious to see whether it actually worked. Test ground was to be the 35km road from Chur (elevation 600m to Arosa (elavation 1850m) in the Swiss Alps (Graubunden). At around 5km from destiantion (1500m) the road was half covered with snow so I mounted the the autosock; this literally took not even a min per wheel! I was really amazed by them, I think they work as well as snow tyres at. Those final kilometers are quite steep and since we also had to go through the village there was lots of stopping and starting on snow covered steep road; No problem what so ever; final test on the small & steep back roads was very smooth. Downhill & braking with very safe feeling. In conclusion they are as pefect alternative for chains and for snow tyres (if you only need traction assistance occasionally off curse). Plus they don’t make the teriible sound as your wheel could fall off every second as chains do ?
6-2-2009 12:06:11
www.Sneeuwkettingen.com

Meer dan uitstekende service, zowel per email als in de winkel zelf. Dank voor de getoonde flexibiliteit!
31-1-2009 12:24:41
www.Sneeuwkettingen.com

Wat een prima web-winkel is dit! Supersnelle levering duidelijke site en aantrekkelijke prijzen.
3-1-2009 10:39:26
www.Sneeuwkettingen.com

Goed verzorgde website, gemakkelijk om de juiste kettingmaat te zoeken. Snelle levering, kortom heel netjes.
18-12-2008 20:18:39
www.Sneeuwkettingen.com

Tot op heden zeer goed en netjes behandeld via de mail. Site ziet er ook overzichtelijk en duidelijk uit.
19-11-2008 17:34:04
www.Sneeuwkettingen.com

BEste , Heb vorige week kettingen gekocht via jullie Website. - Goede navigatie in de website - Duidelijke prijsopgave - Snelle levering aan huis En .... Veel goekoper dan enkele groothandelaars in Belgie zoals Mak*o :) Prijs Mak*o was 169Euro jullie 120Euro ( incl transport ) Groetjes Bart
21-1-2008 0:00:00
www.Sneeuwkettingen.com

Dit online bedrijf is een voorbeeld voor andere bedrijven die producten via internet aanbieden, snelle service en personeel die verstand van zaken hebben.<br><br>P.S Ook een mooie showroom in Naarden<br>
13-1-2008 0:00:00
www.Sneeuwkettingen.com

Sneeuwkettingen donderdag besteld en vrijdag ontvangen.<br>Verzend status goed te volgen<br>Supersnel, bedankt.
29-12-2007 0:00:00
www.Sneeuwkettingen.com

Super service! De sneeuwkettingen die ik nodig had waren niet op voorraad, maar toch na één telefoontje binnen 4 dagen (inclusief 2 kerstdagen) thuis afgeleverd. Ook voor de administratieve afhandeling (betaling, bevestiging,volgsysteem voor verzending) niets dan lof. Een aanrader.
28-12-2007 0:00:00
www.Sneeuwkettingen.com

Ik heb ze direct via mijn auto dealer gekocht, die had ze netjes in zijn assortiment. Ik moest wel aan de sokken, want kettingen waren niet mogelijk bij mijn auto.<br><br>Echt een top product. We gaan ze nu voor het derde jaar gebruiken en ik heb ze ieder seizoen wel een paar keer nodig gehad. Qua slijtage valt het allemaal heel erg mee, zolang je ze maar alleen gebruikt op sneeuw en niet direct op het asfalt. Dus zie je het zwart van het wegdek weer, even aan de kant en de sokken eraf halen. Dan heb je er erg lang plezier van. Ik denk dat ze nu nog zeker 4 tot 6 seizoenen meekunnen.<br><br>En die 60 seconden, da''s niet gelogen. Meer tijd heb je echt niet nodig per band.
28-12-2007 0:00:00
www.Sneeuwkettingen.com

op 21/12/2007 sneeuwkettingen besteld (rekening houden met Kerstdag) en op 28/12/2007 al thuis afgeleverd.<br>super service
27-12-2007 0:00:00
www.Sneeuwkettingen.com

Prima site, alleen jammer dat bepaalde bestelling na telefonische informatie al maanden niet leverbaar is! Via e-mail krijg ik wel een bevestiging van mijn bestelling??<br>De site geeft nergens aan dat het gekozen produkt (maggi trak) niet leverbaar is.<br>Tip:vermeld uw telefoonnummer om vanuit buitenland te bellen, 0900 nummers kunnen alleen vanuit Nederland gebeld worden.<br>
18-12-2007 0:00:00
www.Sneeuwkettingen.com

Supermooie site, zeker ook een verbetering met vorig jaar. Ik zie dat jullie de lay-out hebben aangepast. Ook mooie fraaie plaatjes en het is niet ten koste gegaan van de functionaliteit. Geweldig!!! Heb deze site aan een vriend doorgegeven...
18-12-2007 0:00:00
www.Sneeuwkettingen.com

maandagavond sneeuwkettingen uitgezocht op de site van create2fit (www.sneeuwkettingen.com) en besteld en betaald via ideal.<br>woensdagmiddag al netjes afgeleverd!!! verzending keurig verzorgd en begeleid met een kortingsbon voor volgende bestellingen.<br>Tussentijds verschillende mailberichten (4) met statusmelding van de bestelling.<br><br>Kortom super !!!!!<br>
18-12-2007 0:00:00
www.Sneeuwkettingen.com

Echt goede service!! Donderdagavond bestelling gedaan en zaterdagochtend al in huis echt TOP. Wij zijn klaar voor de wintersport.
14-12-2007 0:00:00
www.Sneeuwkettingen.com

In februari 2006 gingen we onverwacht met de rest van de familie naar Sauerland. We hadden geen winterbanden en onze vorige auto had mooie lichtmetalen velgen. Dat en de spookverhalen over gehannes met kettingen in het donker langs voorbij razend verkeer ded ons zoeken naar een alternatief. Op TV eens een item gezien over een soort hoezen. Een collega wist ongeveer de naam van die dingen en met Google vond ik een internetwinkel in Nederland, die ze verkocht. In Sauerland waren ze niet nodig, totdat we naar huis gingen en de regen op het hoogste heuveltje waar we overheen moesten veranderde in sneeuw. We konden veilig aan de kant komen, evenals nog een paar Nederlanders. Duitsers reden gewoon door met hun winterbanden. Uit de auto voor ons was een meneer inmiddels bezig een Gordiaanse knoop te ontwarren uit wat een sneeuwketting moest zijn. Ik de Autosocks gepakt en de handleiding nog maar eens gelezen. Het leek wel erg makkelijk. We hebben geklokt: binnen twee minuten zat ik weer in de auto en konden we de berg op. Onze buurman had eerst maar eens z''n handschoenen aangetrokken en keek ons met een gezicht vol ongeloof na. Wij waren zelf blj verrast met het geringe extra geluid uit het vooronder, meer een geruststellend geruis. Verderop in een file vanwege een ongelukje. Gaf de locals tijd om eens goed naar onze voorwielen te kijken. Die Hollanders toch! Thuis gekomen hebben we ze in de wasmachine gestopt. 30 Graden maar, hoor.<br>Nu, ruim een jaar later gaan we onverwacht naar Oostenrijk met de kerst. We hebben een andere auto, andere velgen en bandenmaat. We hebben winterbanden en we hebben natuurlijk Autosocks besteld!
11-12-2007 0:00:00
www.Sneeuwkettingen.com

zaterdagmiddag besteld, dinsdagmiddag ontvangen.<br>Status prima te volgen.<br>TOP !
10-12-2007 0:00:00
www.Sneeuwkettingen.com

Weet iemand of deze socken ook als alternatief mogen in Oostenrijk en duitsland. Ik begrijp dat je verplicht kettingen bij je moet hebben???
5-12-2007 0:00:00
www.Sneeuwkettingen.com

Maandag sneeuwkettingen besteld voor de motorhome rond 16.00u en woensdag om 10.30u werden ze netjes afgeleverd aan de deur...ook via de telefoon werd ik door vriendelijke mensen geholpen met de keuze tussen 2 soorten kettingen...<br>Van een snelle en goeie service gesproken...proficiat !!!<br><br>Bedankt mensen...<br>
16-11-2007 0:00:00
www.Sneeuwkettingen.com

Woensdagavond om 20.30 uur op de site bestelling gedaan en vrijdag product in huis. Goede service!
31-10-2007 0:00:00
www.Sneeuwkettingen.com

Een paar dagen voor vertrek sneeuwkettingen besteld. Was benieuwd of ze op tijd binnen zouden zijn. Nou dat waren ze. Via internet kon ik de bestelling volgen, waar die was gebleven. Ik keek ''s-morgens en zag dat TNT het pakket had opgehaald, zodat ik wist dat het die dag werd bezorgd. Even na de middag kon ik de sneeuwkettingen in ontvangst nemen. Perfect geregeld.
28-9-2007 0:00:00
www.Sneeuwkettingen.com

Ik heb er vorige zomer in Lechtal mee gereden bij temperaturen van boven de +30°C. Je geraakt er moeiteloos de zwaartste hellingen mee op. En de andere weggebruikers maar kijken.
27-3-2007 0:00:00
www.Sneeuwkettingen.com

Na ongeveer 100 meter rijden met mijn nieuwe sneeuwkettingen hoorde ik een tikkend geluid, ketting gebroken,na de vakantie terug gestuurd na de online shop sneeuwkettingen, via hun naar de importeur van Weissenfels. Geweldschade was hun conclusie,geen garantie.Ik was me van geen kwaad bewust,volgens mij waren ze goed gemonteerd. <br>Maar door de fantastische en vooral vriendelijke inzet van Sandra van de online shop<br>besloot de importeur toch over zijn hart te wrijven en een nieuwe ketting te leveren.<br>Mijn hartelijke dank aan Continental de importeur van Weissenfels, maar vooral mijn dank aan Sandra van de online shop ,die met haar vriendelijke wijze van werken sevice met een hoofdletter schrijft,en zorgt dat haar klanten erg te vreden kunnen zijn. Toppie Sandra, wat een klantvriendelijkheid,nogmaals bedankt.<br><br>Berend de Haan
16-2-2007 0:00:00
www.Sneeuwkettingen.com

Maandagavond mijn sneeuwkettingen besteld,wegens niet voorradig pas woensdag verstuurd en vandaag (vrijdag)werden de kettingen reeds afgeleverd.<br>Prachtige en vriendelijke service!!!! Doe zo verder!!
13-2-2007 0:00:00
www.Sneeuwkettingen.com

Zondag''s op de site besteld en op dinsdag werd het al aan de deur geleverd.<br>Topservice.<br>Dank u
11-2-2007 0:00:00
www.Sneeuwkettingen.com

Nadat ik besteld en betaald had zag ik dat het huisnr. verkeerd door mij was ingevoerd, even een mailtje gestuurd en dit werd direct met een melding terug aangepast. Een goede en snelle levering was het resultaat. Doordat ik een minder gebruikte ketting voor mijn camper bestelde was de prijs een tegenvaller, maar ja<br>dat is even wennen.
26-1-2007 0:00:00
www.Sneeuwkettingen.com

zeer vlotte samenwerking!!!snel geleverd en prima in orde
5-1-2007 0:00:00
www.Sneeuwkettingen.com

Perfecte internet shop. Woensdag besteld en donderdag al in huis. Dit kan bijna niet beter !!
26-12-2006 0:00:00
www.Sneeuwkettingen.com

Woensdag besteld, donderdag in huis. Sneller kan toch bijna niet denk ik? Keurig via TNT Post aan je voordeur bezorgd. Betaling op diverse manieren te regelen, dus ook super. Product als beste getest door ANWB, dus ik mag aannemen dat dit ook wel snor zit. PRIMA!!!!
20-12-2006 0:00:00
www.Sneeuwkettingen.com

Te gek hoor!!<br>Zondag besteld, dinsdag binnen.<br>Bedankt wat een snelheid.
4-11-2006 0:00:00
www.Sneeuwkettingen.com

gisteren besteld, vandaag in huis. uitstekende service. de bestelde maat SMX77 was in geen winkel op voorraad, zowel in Nedeland niet als over de grens in Duitsland niet(rond Aken). Bedankt voor de snelle levering.
13-3-2006 0:00:00
www.Sneeuwkettingen.com

Wat een service, donderdag besteld en vandaag (maandag) aangekomen<br>Waarom nog gaan kopen in een winkel?<br>Bedankt
12-3-2006 0:00:00
www.Sneeuwkettingen.com

Supersnelle levering en snelle en cordate afhandeling toen een product niet voorradig bleek! Direct werd me een zeer goed alternatief geboden, volgende dag al in huis!!(weissenfels sneeuwkettingen). De sneeuwkettingen zelf moet ik nog uitproberen dus daar kan ik nog niets overzeggen. Deze onlineshop is echt een aanrader en zal ook ik aan mijn skivrienden aanprijzen!
12-3-2006 0:00:00
www.Sneeuwkettingen.com

Zondags nog even de gekregen sneeuwkettingen gepast, en niet passen natuurlijk! Nog even de manual van de auto bekeken, en geen sneeuwkettingen mogelijk, daar sta je dan met je zomerbandjes (195/45x16)... Gelijk een setje autosocks gekocht.<br>''s Avonds aangekomen in Villars (CH, 1300m), onder aan de berg was het al bal, met geen mogelijkheid voor of achteruit, even de sokken eronder (in het donker, nota bene), en karren maar, in dat soort situaties heeft alles betere grip dan zomerbanden, maar met de sokken om, was geen besneeuwde helling te steil, mooi product, licht, klein pakketje, makkelijk en als ik een euro had gekregen voor iedereen die zich de nek verdraaide, had ik nog 2 setjes kunnen kopen. Dikke aanrader voor iedereen die met de auto op wintersport gaat!
1-3-2006 0:00:00
www.Sneeuwkettingen.com

Prima service woensdag besteld donderdag in huis, ketting van Michelin werken ook prima eenvoudig in het aanbrengen en verwijderen.
28-2-2006 0:00:00
www.Sneeuwkettingen.com

Perfecte onberispelijke en spoedige toezending van de producten.<br>Dank voor de uitstekende service. Ik zal dit aan al mijn skivrienden ten zeerste aanprijzen.
26-2-2006 0:00:00
www.Sneeuwkettingen.com

Hardstikke handig .. donderdag bestelt en nu (zaterdag) al in huis.<br>Rekening nog niet maar dat komt ook in Orde.<br>
24-2-2006 0:00:00
www.Sneeuwkettingen.com

alle lof voor Sandra!
23-2-2006 0:00:00
www.Sneeuwkettingen.com

Een vriendin die toch ook winterbanden had, kwam de berg niet op en dankzij mijn autosocks lukte dit wel. Prima dus. helelmaal omdat het monteren een eitje was
23-2-2006 0:00:00
www.Sneeuwkettingen.com

*Topkwaliteit sneeuwkettingen!!<br>*Bij verzending naar België was er een probleem met de betaling. Dit lag niet aan Sneeuwkettingen.com, maar aan de bank. Daardoor heeft het 5 dagen geduurd.<br>*De opbergbox was stuk. Waarschijnlijk zit het postorderbedrijf hier voor iets tussen.
20-2-2006 0:00:00
www.Sneeuwkettingen.com

PRACHTIG !!! Autosock is een prachtige uitvinding. Op minder dan 1 min. hen je ze om de wielen... en rijden maar. Ongelooflijk welke grip je hebt op besneeuwde wegen.<br>In het begin is het even schrikken. Je kent het product niet en staat er wantrouwig tegenover. Eens gebruikt wil je niets anders meer.<br>Keigoed !!!
19-2-2006 0:00:00
www.Sneeuwkettingen.com

Donderdag 16/02 rond 11u met credit card besteld. Geleverd de volgende dag ! Sneller kan echt niet.
17-2-2006 0:00:00
www.Sneeuwkettingen.com

Over de levensduur geen zorgen ik gebruik ze al 3 jaar en ze werken nog, dit jaar gebruik ik ze weer.
17-2-2006 0:00:00
www.Sneeuwkettingen.com

Top afhandeling/levering.<br>Helaas pas de 2e dag na bestelling in huis (omdat ik de eerste dag niet thuis was).<br>Normaliter willen leveringen naar Belgie wel s blijven hangen, hierdus ABSOLUUT niet.<br><br>Top!
16-2-2006 0:00:00
www.Sneeuwkettingen.com

Zeer tevreden over de site, de afhandeling en de UITERST snelle levering. Colli was perfect verpakt. <br><br>De vragen die ik had bij de aankoop werden prompt en correct beantwoord.<br><br>Ben iets minder happy met het feit dat de shop geen facturatie aan firma''s kan doen, waardoor het voor Belgische bedrijven 19% duurder wordt om hier te winkelen.<br><br><br>Hint voor de mensen die de expresslevering nemen en de levering willen volgen online: Outlook beschouwt de tracking-berichten van UPS als spam...
15-2-2006 0:00:00
www.Sneeuwkettingen.com

Ook bij mij een snelle levering van de Pewag Nordic Star kettingen, sneeuwkettingen.com doet wel wat ze beloven!<br>Maandagavond besteld met de creditcard, woensdag middag al levering van de post, netjes een bon erbij. <br>Kettingen zitten in stevige plastic doos met handvat, afgeleverd met hele lange plastic handschoenen zodat je mouwen niet vies worden als je in de wielkasten moet wroeten. Ook plastic handleiding erbij die niet nat kan worden.<br>
12-2-2006 0:00:00
www.Sneeuwkettingen.com

"Op zondagavond besteld, dinsdagochtend een doos thuis met de Michelin 2MX sneeuwkettingen. Zo''n snelle levering van een webshop heb ik nog nooit meegemaakt. <br><br>Nu nog even ""droog"" oefenen voordat wij op wintersport gaan. Nog een ervaringstip voor andere gebruikers. De plastic benzinepomphandschoenen die je er gratis bij krijgt van Michelin werken echt niet in de kou. Koop een paar werkhandschoenen bij de locale bouwmarkt, dan heb je minder koude handen en geen kans op bebloede vingers. <br><br>Fijne vakantie!"
12-2-2006 0:00:00
www.Sneeuwkettingen.com

Donderdagavond besteld en zaterdagochtendnetjes afgeleverd door de TPG. Goed verpakt en het goede product en een dichte (met seal) verpakking. Toppie!<br><br>Met de Pewag kettingen no geen ervaring maar het ziet er kinderlijk eenvoudig uit.
6-2-2006 0:00:00
www.Sneeuwkettingen.com

Zeer snelle en correcte levering.<br>Nog geen ervaring met het product, wellicht na de wintersport ...
5-2-2006 0:00:00
www.Sneeuwkettingen.com

"Ik had voor mijn vorige auto al goede ervaringen met de Autosock.Ik was een van de eersten die er een via internet kocht! Deze week kreeg ik een nieuwe auto waar de oude sock helaas niet op past. Toen maar sneeuwkettingen gekocht, maar dat bleek volgens het instructieboekje niet toegestaan. Geruild voor een Autosock. Omdat het een 17"" velg is toch nog even een check gemaakt op sneeuwkettingen.nl. Bleek ik eigenlijk de verkeerde maat te hebben gekocht! Weer terug naar Halfords en uiteindelijk toch, na advies van Bart(?), weer besteld op deze site. Zaterdag besteld, volgende week vrijdag naar Oostenrijk, ik hoop dat ik ''m op tijd binnen heb...."
2-2-2006 0:00:00
www.Sneeuwkettingen.com

prima afgehandeld. Binnen een paar dagen via de post bezorgd.Ook de kapotte tas werd binnen een paar dagen geregeld.<br>Sandra bedankt voor het persoonlijk advies en contact. Klasse
26-1-2006 0:00:00
www.Sneeuwkettingen.com

Ik heb vandaag (26-01-2006) een bestelling geplaatst en hoop dat ze snel binnen zijn.<br>Als ik de berichten lees gaat dat zeker goed komen<br>Tot later. Richard
19-1-2006 0:00:00
www.Sneeuwkettingen.com

Snel geleverd. Dinsdagavond besteld, donderdagmorgen in huis met UPS.
13-1-2006 0:00:00
www.Sneeuwkettingen.com

Perfect!!! Gisteren besteld en ....vandaag al binnen!!!!!!
11-1-2006 0:00:00
www.Sneeuwkettingen.com

Een erg gebruikersvriendelijke site, indien jullie doen wat jullie beloven ziet het er hoopgevend uit. Ik wacht even op de levering. Is die inderdaad binnen een par dagen: schrijf ik nog eens.
10-1-2006 0:00:00
www.Sneeuwkettingen.com

SUPER!! Wat een snelle levering! Eindelijk een bedrijf die zonder poespas doen wat ze beloven. Keurig!! En nog goedkoper dan in de winkel.
9-1-2006 0:00:00
www.Sneeuwkettingen.com

super service,en ik had pauline aan de lijn die ik even wou bedanken met het snel in orde brengen van mijn kettingen die uit stok waren en ze nog zo snel te leveren ook in belgie(echt heel snel,donderdag aan de lijn en maandag had ik de kettingen die ik wou),de kettingen ga ik volgende week testen<br><br> <br>
9-1-2006 0:00:00
www.Sneeuwkettingen.com

Goede service, dinsdagavond besteld en donderdagmorgen geleverd in Belgie.<br>Plezierig om eindelijk eens een webshop te vinden die ook doet wat ze beloven.
5-1-2006 0:00:00
www.Sneeuwkettingen.com

Gisteren besteld vandaag geleverd. Niets op aan te merken - gewoon een heel goede service.
4-1-2006 0:00:00
www.Sneeuwkettingen.com

Supersnelle levering. Inderdaad binnen 24 uur. Kunnen nu met gerust hart op wintersport vertrekken.<br>Website=duidelijk<br>Merkinfo=duidelijk<br>Betaalwijze=duidelijk<br>Levering=supersnel<br>
22-12-2005 0:00:00
www.Sneeuwkettingen.com

Supersnelle levering: de dag na de bestelling bezorgd!!!Autosock uitstekend product, had al eerdere ervaring, maar moest nu een grotere maat.Uitstekende E-shop!!<br>
22-12-2005 0:00:00
www.Sneeuwkettingen.com

donderdagavond 8 december online besteld, zaterdagmiddag bezorgd. Was helaas niet thuis, maandagmorgen alsnog bezorgd. Wat een service! en nu maar hopen op sneeuw?!
20-12-2005 0:00:00
www.Sneeuwkettingen.com

Maandagmorgen 19/12 besteld. Dinsdagmiddag 20/12 geleverd.<br>Bedankt voor de snelle service.

loadingLoading...
To Top