Demo Easy Sport 4

Normale prijs: 529,-

Special Price 429,-

Niet op voorraad

Demo model - Open Doos Policy

U vindt dit product in onze 'Opruimkelder' omdat een klant gebruik heeft gemaakt van onze 14 dagen online omruil service. Het product is door de klant tijdens die periode uitgetest en kunnen het hierdoor niet meer als nieuw verkopen. Wij hebben de inhoud gecontroleerd en deze is 100% in orde bevonden. Uiteraard krijgt u de normale fabrieksgarantie en heeft u ook recht op 14 dagen online retourgarantie.

Met vriendelijke groet,

Tom Coronel

De sneeuwkettingen van Spikes Spider zijn kettingen van hoogwaardige kwaliteit. In het assortiment van sneeuwkettingen.com zijn twee types opgenomen. De Spikes Spider Easy Sport is voor de personenauto en de iets zwaardere middenklasser. De Spikes Spider Easy Alpine Pro is dezelfde ketting, maar dan speciaal voor alle voertuigen tot wel 5 ton. Ideaal dus voor de SUV, MPV en 4x4, maar ook voor commerciële voertuigen zoals hulpdiensten, bussen en lichte trucks.
Deze sneeuwkettingen zijn tegenwoordig een prima oplossing, daar de ruimte in de wielkasten steeds minder groot is. De Spikes Spider wordt over het loopvlak van de band en aan de voorkant gemonteerd. De ketting komt dus op geen enkele manier aan de achterkant van de band. Daarnaast raakt de ketting ook op geen enkele manier uw velgen, daardoor kunnen deze niet beschadigen.

Dit Zwitserse kwaliteitsproduct is gemaakt van hoogwaardig roestvrij staal met hardmetalen spikes. De rally rijders van bijvoorbeeld 'The Winter Trail' gebruiken deze kettingen onder hun klassieke auto's. Dat bewijst de degelijkheid en het gemak van deze sneeuwkettingen.

Pluspunten
Zeer snelle en eenvoudige montage
Naspannen is niet nodig
Geschikt voor personenauto's, van licht tot middenklasser
Kettingen roesten niet
Montage van de kettingen ook mogelijk wanneer u al vaststaat in de sneeuw
Te monteren bij weinig ruimte in de wielkasten

Handig om te weten!
⇒ Adapters voor op de wielbouten met de sleutelmaat 22 en 24 mm moeten los besteld worden
⇒ Deze ketting ligt binnen 1 minuut om beide wielen heen

Bekijk volledige omschrijving
Specificaties voor de Demo Easy Sport 4
Merk Spikes Spider
Voertuigtype Personenauto
Soort sneeuwketting Loopvlak ketting
Zelfspanner sneeuwketting Ja
Velgbescherming Ja
Geschikt voor krappe wielkast Ja
Snelle montage Ja
Schakeldikte 16 mm
Bekijk volledige specificaties
Back to top
  Loading...