Sneeuwkettingenzoeker
Wat is mijn bandenmaat

RUD sneeuwkettingen

RUD is een bekende producent van sneeuwkettingen. Dit Duitse merk produceert als bijna anderhalve eeuw sneeuwkettingen en aanverwante artikelen. RUD sneeuwkettingen zijn verkrijgbaar in diverse modellen. Het merk heeft ook diverse prijzen gewonnen met hun producten en een paar producten vinden we ook terug in de ANWB sneeuwkettingentest. Alle modellen van RUD zijn gemakkelijk te monteren en zijn bovenal betaalbaar. RUD sneeuwkettingen zijn TUV gecertificeerd en voldoen daarmee aan de wettelijke kwaliteitseisen. Kortom: u koopt een kwaliteitsproduct!

ANWB sneeuwkettingen test

De RUD Hybrid en RUD Centrax komen respectievelijk als 4e en 5e plaats voor in de ANWB sneeuwkettingentest. Bij deze test worden sneeuwkettingen getest op o.a. gebruiksgemak, prestaties in de sneeuw en op ijs en slijtage. Beide modellen zijn geschikt voor personenauto’s .De RUD Centrax is de meest eenvoudig te monteren sneeuwketting en de testwinnaar in diverse Europese sneeuwkettingen testen. Deze loopvlakketting is speciaal ontwikkeld voor auto's waar geen traditionele sneeuwketting gemonteerd mag worden. Het voordeel van deze ketting is namelijk, dat er geen ketting achter de band komt. Veel moderne voertuigen hebben weinig tot geen ruimte in de wielkast. Den loopvlakketting is dan de enige mogelijkheid. De montage van de Centrax is gedaan binnen 60 seconde. . Deze innovatieve sneeuwketting is gemaakt door de marktleider in sneeuwkettingen RUD. Deze RUD Centrax sneeuwketting biedt een voortreffelijke grip op ijs en sneeuw en voldoet aan de TUV, GS en O-norm V5117 certificering,welke noodzakelijk is voor de Europese landen! De RUD Centrax is zowel geschikt voor voor- als achterwiel aangedreven auto’s. Perfecte bescherming van lichtmetalen velgen! De Centrax is in samenwerking met Mercedes, Porsche, BMW, Volvo, Audi ontwikkeld.

Bekijk test

RUD sneeuwkettingen

Bij sneeuwkettingen.com verkopen we alle modellen RUD sneeuwkettingen. Deze zijn de gehele winter op voorraad. Je kunt de modellen online bestellen, maar langskomen in onze showroom in Naarden kan natuurlijk ook. De shop is 7 dagen per week geopend.

Veiligheid voorop

Ga veilig op wintersport en begin al met de voorbereidingen thuis! Zorg dat de winterbanden onder de auto gemonteerd zijn en dat er sneeuwkettingen in de auto liggen. Met RUD sneeuwkettingen ga je zeker veilig op vakantie!

Aanbod bekijken
Back to top
  Loading...