Michelin sneeuwkettingen

 Michelin sneeuwkettingen kopen? Bij ons een ruime voorraad Michelin sneeuwkettingen voor uw auto. Bestel sneeuwkettingen online, snel in huis!
logo sneeuwkettingen
telefoonnummer

 • Michelin Easy Grip
  Maggi
  De Michelin Easy Grip hoort bij de nieuwe generatie kunststof sneeuwsokken en is verkrijgbaar voor normale personenauto's, maar ook in een 4x4 / SUV uitvoering. Gemaakt van gevlochten kunststofkabel, snel en makkelijk te monteren om de banden. Optimaal rijgedrag voor auto's met voor- en/of achterwielaandrijving. Goede grip op besneeuwd wegdek en goedgekeurd als vervanging van de traditionele sneeuwketting in Frankrijk en Spanje. Snelle montage en demontage gegarandeerd! 
   
  Pluspunten
  Geschikt voor aluminium velgen
  Zelfspannende gevlochten kunststof kabelketting
  Zeer geschikt bij weinig ruimte in de wielkasten
  Geschikt voor voertuigen voorzien van ABS en ESP

  Handig om te weten!
  ⇒ Niet handmatig te spannen
  ⇒ Niet geschikt voor voortuigen met veel vermogen
  ⇒ Veel grip op sneeuw, ietsje minder op ijs

  € 89,-
  vanaf
 • Michelin Easy Grip 4x4
  Maggi
  De Michelin Easy Grip 4x4 hoort bij de nieuwe generatie kunststof sneeuwkettingen. Deze Easy 4x4 / SUV uitvoering is van gevlochten hoogwaardige kunststof kabel en is gemakkelijk om de band te leggen, zodat u binnen enkele minuten uw reis kunt vervolgen. Per twee verpakt, bij een 4x4 voertuig raden wij twee sets aan. De Easy Grip is vergelijkbaar met een sneeuwketting, maar bevat geen staal. Hierdoor is de Easy Grip prima en vergelijkbaar met een traditionele ketting op sneeuw. Op ijs heeft de Easy Grip net iets minder grip. De Easy Grip wordt in Frankrijk en Spanje wettelijk gezien als alternatief voor een traditionele ketting. In andere laden is dit niet het geval.
   
  Pluspunten
  Geschikt voor aluminium velgen
  Zelfspannende gevlochten kunststof kabelketting
  Geschikt voor voertuigen voorzien van ABS en ESP
  Geschikt voor 4x4 voertuigen en SUV’s

  Handig om te weten!
  ⇒ Niet handmatig te spannen
  ⇒ Iets minder duurzaam dan een reguliere ketting
  ⇒ Alleen goedgekeurd als alternatief voor een sneeuwketting in Frankrijk en Spanje

  € 109,-
  vanaf
 • Ezyshoes
  Ezyshoes is de anti-slip overschoen voor de optimale grip op sneeuw en ijs! Een sneeuwketting voor onder de schoenen. Ideaal als u tijdens de skivakantie lekker gaat wandelen in de bergen. Maar uiteraard ook prima voor hier in Nederland als het geijzeld heeft. Deze Ezyshoes zijn in samenwerking met Michelin ontwikkeld. Dit geweldige product is leverbaar in de maten M (32-37), L(37-42), XL(42-47) en XXL(47-52). De EzyShoes vallen vrij klein en moeten in de meeste gevallen om wat bredere (winter-) schoenen passen, houdt u daar rekening mee met bestellen.

  € 14,95
  vanaf