Sneeuwkettingen kopen

 Sneeuwkettingen van topmerken als Thule, Weissenfels, Pewag, Michelin en Maggi Trak koop je gemakkelijk en voordelig bij Sneeuwkettingen.com!
logo sneeuwkettingen
telefoonnummer

Sneeuwkettingen kopen? Hier de koop tips!

Wilt u Sneeuwkettingen kopen van merken als Thule, Pewag, Maggi of Weissenfels? Bij Sneeuwkettingen.com kan je de beste sneeuwkettingen van vooraanstaande merken online kopen. Welke maat sneeuwkettingen je ook nodig hebt, bij ons zal je ze vinden. Online sneeuwkettingen kopen was nog nooit zo makkelijk!

Welke maat sneeuwkettingen heb ik nodig?

Ga je op wintersport en wil je sneeuwkettingen kopen? Bij Sneeuwkettingen.com hebben we Sneeuwkettingen in alle maten! Vul gewoon de breedte van de band, hoogte / breedte verhouding van de band en de inchmaat / velgdiameter in, en je vindt de sneeuwkettingen die geschikt zijn voor jouw banden. Gedurende de hele winter zijn alle merken en maten sneeuwkettingen op voorraad. Levertijd is gemiddeld 1-2 dagen naar Nederland en België. Afhalen in Naarden kan ook.

Wanneer sneeuwkettingen?

Het is handig van te voren uit te zoeken in welke landen een sneeuwketting is toegestaan, en wanneer deze verplicht is. Kijk daarom in het bovenmenu bij toegestaan / verplicht voor de regels jouw wintersport land!

Merken sneeuwkettingen
Bij Sneeuwkettingen.com verkopen we alleen topmerken sneeuwkettingen als Thule en Pewag. Hier al onze merken op een rij:

Weissenfels
Pewag
Michelin
Maggi
Thule

De Pewag sneeuwkettingen zijn geschikt voor de zwaardere voertuigen, campers, kleine vrachtauto's en bijvoorbeeld 9-persoonsbusjes.

Sneeuwkettingen kopen 
Sneeuwkettingen gemakkelijk en snel online kopen? Geen probleem bij Sneeuwkettingen.com! Vandaag besteld, binnen 1 á 2 dagen in huis, bezorgd met TNT Post of Select Vracht. Verzendkosten vanaf 4,95 euro per zending binnen Nederland. Voor rembours binnen NL rekenen wij 9,95 euro. Op werkdagen voor 20:00 's avonds besteld, volgende werkdag in huis!
xx